Agenda van Amersfoort

Ontdek de 106 activiteiten en doe mee!

Vandaag 08:30
Bakkie Kroost
NieuwlandBakkie Kroost is een gastvrije en gezellige plek voor (aanstaande) papa’s en mama’s en hun jonge kids. Ook grootouders zijn welkom. Kom eens een kijkje nemen. Je kunt hier samen spelen met je kid(s). Kop koffie drinken, ervaringen delen en tips uitwisselen. Iedere woensdag- en vrijdagochtend van 8.30 uur is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten, inspireren en te spelen. (Niet in schoolvakanties). Welkom!
Vandaag 10:00
Inloop
NieuwlandIedere werkdag vanaf 10:00-12:00 uur1e en 3e zondag van de maand vanaf 14:00-17:00Onze gastvrouwen en -heren heten u van harte welkom!Onze inloop geeft u afleiding, de mogelijkheid om anderen te ontmoeten en een prettig gesprek te hebben onder genot van een kopje koffie/thee. Kom gerust even binnen lopen!Wilt u liever eerst een afspraak maken of opgehaald worden, neem dan contact op met Carolien van Middelaar (033-4571141)
Vandaag 10:00
Workshop Digivaardig
Schothorst - Zielhorst - HoefkwartierDe workshop is uitsluitend bedoeld voor mensen die weinig kennis hebben over het gebruik van de digitale hulpmiddelen.Het maakt niet of je een laptop, tablet of smartphone gebruikt. Ook niet of het een android, windows of apple systeem is.Je wilt bijvoorbeeld elektronisch bankierenJe DigiD aanvragen en gebruikenContact onderhouden via beeldbellenLeren hoe je snel informatie kunt zoeken op het internet.De begeleiding is 1 op 1 indien nodig en in kleine Lees meer...
Vandaag 10:00
Momentje voor jezelf !
Kruiskamp - KoppelMaandag geslotenDinsdag van 12:00 tot 15:00Woensdag van 10:00 tot 15:00Donderdag van 10:00 tot 14:00Vrijdag van 10:00 tot 14:00 bent u van harte welkom om bij ons binnen te lopen voor een kopje koffie of thee, warmte en gezelligheid en van 11:30 tot 13:00 zelfs weer een tosti, broodje ei of een pannenkoek.
Vandaag 11:15
Bewegen met de buurtsportcoach
Kruiskamp - KoppelLekker bewegen, trainen of wandelen met de buurtsportcoach, het is afhankelijk van het weer of we binnen of naar buiten gaan.Verzamelen bij Bosshard binnen.Gratis-Gratis-Gratis-Gratis-Gratis-Gratis-Gratis-Gratis-Gratis-Gratis-Gratis-Gratis-Dus daar hoeft u het niet voor te laten, er is nu geen excuses meer voor Corona kilo's !!!
Vandaag 12:00
Jongerencentrum The Game
Liendert - RustenburgJongerencentrum in Liendert-RustenburgOntmoet andere jongeren in het jongerencentrumWil je de andere jongeren in je wijk ontmoeten? En samen met hen een gezellige tijd hebben? Kom dan eens naar Jongerencentrum The Game.The Game is naast een Jongerencentrum ook een JongerenInformatiePunt (JIP). Klik hier voor meer informat Lees meer...
Vandaag 15:30
Zaalvoetbal Jongeren 11-15 jaar
NieuwlandWij volgen de geldende protocollen rondom het COVID-virus. Informeer vooraf naar de mogelijkheden over deze activiteit.Kom lekker een potje zaalvoetballen! Of je nou goed bent of niet, zaalvoetbal leer je vanzelf! We spelen lekker partijtjes onder begeleiding van de buurtsportcoach, doe je mee?
Vandaag 16:00
Jongerenhuiskamer
Kruiskamp - KoppelDe Jongerenhuiskamer biedt een rustige omgeving om het gesprek aan te gaan over de motivatie en leefwereld van een jongere, en te benoemen welke specifieke ondersteuning er nodig is. Afhankelijk van de situatie kan de koppeling naar hulpverlening worden gelegd. Bijvoorbeeld: praktische ondersteuning bij afspraken huisarts, wijkteam, scholen, werkgevers, gemeente, To-Do-List maken, doorverwijzen naar JIP in Liendert, etc.
Vandaag 16:00
Jongerenontmoetingsplek Op Dreef
NieuwlandWoensdag: 14.00 – 16.00 uur (groep 7/8) Donderdag: 19.00 – 22.00 uur (12+) Vrijdag: 16.00 – 19.00 uur (meidengroep 12+)
Vandaag 16:30
3X3 basketbal
Kruiskamp - Koppel3x3 After School is back! Iedere week staan er 3x3 Leaders op het Krajicek Playground om met jullie te basketballen after school. Iedereen (tot 26 jr) die zin heeft om een potje mee te basketballen is welkom!
Vandaag 17:00
Iraanse Afhaalmaaltijd
Schothorst - Zielhorst - HoefkwartierEen groepje Iraanse dames kookt elke week op vrijdagmiddag een heerlijke Iraanse afhaalmaaltijd (voor, hoofd en nagerecht) in 't Middelpunt. De maaltijden zijn halal. Het voor- en nagerecht is steeds een verrassing, de hoofdgerechten worden aangekondigd in de digitale nieuwsbrief. Aanmelden via https://bit.ly/3fugtHn. De complete maaltijd kost 6,50 euro pp. Je kunt elke week tot donderdag 19:00 uur jouw bestelling doen bij Massi. Afhalen op vrijdag tussen 17:00 en 19:00 uur bij t Middelpunt.