Agenda van Amersfoort

Ontdek de 116 activiteiten en doe mee!

Vandaag 08:30
Bakkie Kroost
NieuwlandBakkie Kroost is een gastvrije en gezellige plek voor (aanstaande) papa’s en mama’s en hun jonge kids. Ook grootouders zijn welkom. Kom eens een kijkje nemen. Je kunt hier samen spelen met je kid(s). Kop koffie drinken, ervaringen delen en tips uitwisselen. Iedere woensdag- en vrijdagochtend van 8.30 uur is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten, inspireren en te spelen. (Niet in schoolvakanties). Welkom!
Vandaag 08:45
Peutergym Bronpark
Vathorst-HooglanderveenIedere vrijdagochtend buiten rennen, tuimelen, balanceren en leuke spelletjes doen. Voor peuters van 2 tot en met 4 jaar onder leiding van een peutergymdocent. Aanmelden via www.abc-amersfoort.nl. Er is ook peutergym in de schoolvakanties en als het regent!
Vandaag 10:00
Inloop
NieuwlandIedere werkdag vanaf 10:00-12:00 uur1e en 3e zondag van de maand vanaf 14:00-17:00Onze gastvrouwen en -heren heten u van harte welkom!Onze inloop geeft u afleiding, de mogelijkheid om anderen te ontmoeten en een prettig gesprek te hebben onder genot van een kopje koffie/thee. Kom gerust even binnen lopen!Wilt u liever eerst een afspraak maken of opgehaald worden, neem dan contact op met Carolien van Middelaar (033-4571141)
Vandaag 10:00
De Koffiebus
AmersfoortDi: Neptunusplein, Do: Emiclaer, Vrij: Euterpeplein
Vandaag 10:00
Multisport Peutergym 3-4 jaar
Hoogland - KattenbroekMeld je aan voor een gratis proefles via: https://monkeymoves.com/leslocaties/amersfoort/de-neng-hoogland/
Vandaag 10:00
Momentje voor jezelf !
Kruiskamp - KoppelMaandag geslotenDinsdag van 12:00 tot 15:00Woensdag van 10:00 tot 15:00Donderdag van 10:00 tot 14:00Vrijdag van 10:00 tot 14:00 bent u van harte welkom om bij ons binnen te lopen voor een kopje koffie of thee, warmte en gezelligheid en van 11:30 tot 13:00 zelfs weer een tosti, broodje ei of een pannenkoek.
Vandaag 11:15
Bewegen met de buurtsportcoach
Kruiskamp - KoppelLekker bewegen, trainen of wandelen met de buurtsportcoach, het is afhankelijk van het weer of we binnen of naar buiten gaan.Verzamelen bij Bosshard binnen.Gratis-Gratis-Gratis-Gratis-Gratis-Gratis-Gratis-Gratis-Gratis-Gratis-Gratis-Gratis-Dus daar hoeft u het niet voor te laten, er is nu geen excuses meer voor Corona kilo's !!!
Vandaag 14:15
Buitenspelen met de buurtspeelcoach
Hoogland - KattenbroekElke vrijdag spelen wij buiten bij de Meander en in de wijk! Wij spelen allerlei spellen zoals Jachtseizoen, Omgekeerd verstoppertje en Zombiebal. Heb jij nog goede ideeën? Deel ze dan vooral met ons! Elke vrijdag vanaf 14:15 bij de Meander. Spelen jullie mee? Ouders let op: Deze activiteit is vrij buitenspelen. Kinderen mogen gaan wanneer ze willen en wij spelen in een groter gebied dan alleen een schoolplein.
Vandaag 14:30
Buurtmoeders Randenbroek
Randenbroek - Schuilenburg - StoutenburgBuurtmoeders houden toezicht op verschillende speelplekken in de wijk.
Vandaag 14:30
Buurtmoeders Schuilenburg
Randenbroek - Schuilenburg - StoutenburgOud en nieuw kinder activiteit ( O.V.B corona maatregelen.)
Vandaag 14:30
Buurtsport- Sportinstuif meiden
Kruiskamp - KoppelDoe gezellig mee met onze sport- en spelactiviteiten! Samen lekker in de gymzaal sporten en spelletjes spelen: van trefbal naar tien tellen in de rimboe, alles kan! Buurtsport staat onder leiding van de buurtsportcoach en deelname is gratis. Kom gezellig langs en maak nieuwe vriendinnen!Deelname is gratis, aanmelden via https://www.abc-amersfoort.nl/abc-scholen/a Lees meer...