Maatjes op Maat Humanitas

Ontmoeten
Vrijwilligerswerk
Welzijn

Eerst gaan we kijken wat je wilt en naar je mogelijkheden. Vervolgens gaan we samen kijken hoe dit ingevuld kan worden en met wie.

Je kunt dit niet zomaar met iedereen doen. De ene persoon ligt je gewoon beter dan de ander. Vandaar dat er vooraf een kennismaking is met een Maatje om te kijken of de klik er is.

Doel is dat je goed met je Maatje kunt zijn en kunt samenwerken. Iemand die met je meeleeft en je steunt. Een maatje is er niet voor een paar keer maar voor langere tijd. Dan heb je de tijd om aan elkaar te wennen en te ontdekken wat je allemaal samen kunt doen.

Het kan zijn dat je heel goed weet wat je wilt maar dat het lastig is om iemand te vinden die dat met je wilt doen. Het kan ook zijn dat je eigenlijk nog niet zo goed weet wat je wilt doen. In beide gevallen doen we wat we kunnen om een stap verder te komen. Belemmeringen zijn er om te leren dat je misschien ergens anders moet kijken of gewoon een onduidelijk of lastig pad waar je alleen maar de volgende stap hoeft te zetten om te kijken wat dat je brengt.

Voor meer informatie over humanitas eemland

Voor meer informatie over Maatjes op Maat

Voor aanmelding

Wie

Jongeren
Volwassenen

Prijs

Gratis

Contact

Neem contact op met Jans:

Jans Folkersma
Contactpersoon
-3