Vrijwilliger aan Huis | Maatjesproject

Kwetsbaar
Helpen
Meedoen
Een Vrijwilliger aan Huis biedt ondersteuning aan (jong) volwassenen die aandacht en ondersteuning kunnen gebruiken en die geen familie en/of vrienden hebben die kunnen bijspringen. De Vrijwilliger neemt de tijd om samen dingen op te pakken en sluit aan

Vind je het leven soms moeilijk, en heb je geen familie of vrienden die je kunnen helpen, dan kan het fijn zijn als een maatje bij je thuis komt.

Het is natuurlijk wel belangrijk dat jullie je prettig bij elkaar voelen. Dat jullie bijvoorbeeld dezelfde humor hebben of dezelfde dingen leuk vinden. Daar wordt goed naar gekeken.

We spreken af wat jullie samen gaan doen. Wandelen, een spelletje of kletsen bij een lekker kopje koffie. Samen naar een buurthuis of terras kan ook. Een keer per week voor ongeveer een jaar.

De vrijwilliger is geen hulpverlener. Misschien heb je een hulpverlener omdat je niet-aangeboren hersenletsel, een licht verstandelijke beperking of psychische klachten hebt. De hulpverlener kan je helpen met het aanvragen van een maatje.

Wie

Jongeren
Volwassenen
Senioren

Prijs

Gratis

Over ons


Indebuurt033

Contact

Neem contact op met anoushka voors en nienke gorter:

anoushka voors en nienke gorter
Contactpersoon
-15