Schilderen met textiel

Creatief
Ontmoeten
Workshop
Een leuke manier om te schilderen zonder verf: ontdek de flexibiliteit van textiel, laat je inspireren door de vele kleuren en texturen.

Voor deze workshop heb je een grote tafel nodig en een paar uur waarin je een werkstuk maakt met de materialen (grote sortering stofjes, canvassen, scharen, penselen, lijm) die ik meeneem: je maakt een schilderij van textiel in plaats van verf.

Kijk in de kalender (op de website) van Projecthuis Madiba (Amersfoort) als je de workshop wilt uitproberen: elke woensdagmiddag van 15:00 uur - 16:30 uur ben ik daar aanwezig in het knutsellokaal. Bijdrage aan de kosten van deze workshop is vrijwillig, je kunt in het restaurant van Madiba (Kitchen) iets te drinken of eten bestellen/betalen zodat zij hun goede werk in het Projecthuis kunnen voortzetten.

Wil je de workshop met een groep doen, dan kun je tot maximaal 4 personen bij mij thuis komen of je regelt een tafel/tafels met voldoende ruimte voor de groep en ik kom met alle benodigde materialen (canvassen, stofjes, scharen, penselen, lijm) naar die lokatie.

Ook leuk om met collega’s te doen! Een vergaderruimte heeft ideale tafels voor deze workshop!

Alle materialen zijn veilig, geen last van lijm- of verfvlekken of -geurtjes.

Ik reken in alle gevallen (behalve bij Madiba) 10 euro per persoon voor ongeveer 2 uur (meestal loopt het een beetje uit).

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren
Rolstoelvriendelijk

Prijs

€10,00

Contact

Wilma Limmen
Contactpersoon

Neem contact op met Wilma:

1