Mozaïekbank bijna af!

Schothorst - Zielhorst - Hoefkwartier
Buurtinitiatief
Evenement
Buurtinitiatief

De tegelbank in de Rozenbuurttuin gaat er binnenkort heel anders uitzien! Op zaterdag 2 juli wordt de mozaïekbank feestelijk onthuld. Als je bij dit feestelijke evenement wilt zijn, zorg dan dat je tussen 11.00 – 13.00 uur in de Rozenbuurttuin bent.

De bank is in 2020 gebouwd door hergebruik van de stoeptegels die voorheen op het oude speelplaatsje lagen. In 2021 ontstond het idee om de bank te mozaïeken samen met buurtgenoten. Indebuurt033 steunde dat idee en heeft subsidie verleend voor dit project.

Daardoor konden we in 2021 met Sonia Farrar van Atelier Terra y Sol aan de slag. Zij heeft met input vanuit de buurt het ontwerp gemaakt. In workshops leerden we hoe je een mooie mozaïek maakt op panelen die later weer goed bevestigd kunnen worden op de bank. Ondertussen zijn er al veel mozaïekpanelen af. Op Koningsdag dit jaar lagen ze deels al tentoongesteld op de zandbakrand van de Rozenbuurttuin. Dat was een mooi voorproefje. In de week van 27 juni tot en met 1 juli worden de panelen op de bank bevestigd en gevoegd. Op zaterdag 2 juli 2022 wordt de bank feestelijk onthuld onder het genot van een hapje en een drankje

#Rozenbuurttuin #Mozaïekbank #Buurtproject #TerraySol #Indebuurt033

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren

Waar

Roos van Dekemastraat 31
Amersfoort

Contact

Annemarie Koelewijn
Contactpersoon

Neem contact op met Annemarie:

1