ROTS EN WATER TRAINING REGIO AMERSFOORT

Training

ROTS EN WATER TRAINING OP SCHOOL

Rots en Water is een training waar iedereen aan mee kan doen. Wij gunnen het ieder kind om met zelfvertrouwen goede keuzes te maken en een fijne sfeer in de groep.

Bent u op zoek naar een Rots en Water Training voor uw school in de omgeving Amersfoort? Bij Roos en Berg onderwijs bieden we verschillende trainingen aan.

  • Rots en Water met de hele groep, basis en plusverlengtraject
  • Rots en Water in een kleine groep
  • Rots en Water Meiden aan Zet
  • Rots en Water kleuters

Wat is Rots en Water?

Rots en Water is een psychofysieke weerbaarheidstraining. We werken met hele groepen in het basisonderwijs. En in de onderbouw van het VO. Ook werken we in kleinere groepen op de basisschool en individueel.

In de training wordt gesproken over Rots en Water om aan te geven wat gedrag doet met jouw lijf of dat van een ander. De kinderen ervaren dit door de speelsheid in de training, veelal fysieke oefeningen. Ze begrijpen deze taal snel en kunnen hierop hun keuzes in gedrag aanpassen. Afhankelijk van de leeftijd en de hulpvraag komen diverse onderwerpen aan bod, zoals conflicten oplossen, zelfbeheersing en keuzes maken. Veiligheid en plezier staan voorop!

‘We werken op maat en voeren geen klassikale kant en klare lessen uit. We bekijken ten alle tijden wat een groep en docent nodig heeft en gaan daarmee aan de slag’.

Rots staat o.a. voor: Sterk staan, Zelfvertrouwen, Weten wat je wilt, Staan voor je mening. Durven en doen.

Water staat o.a. voor: Kracht en Flexibiliteit, Contact maken, Samenwerken, Communicatie, Luisteren.

Zowel in Rots als Water zitten positieve kwaliteiten maar ook valkuilen die jou niet verder helpen. Rots en Water is altijd met oog voor de ander en voor jezelf.

Tijdens de trainingen hebben we veel contact met elkaar. Samen zorgen we voor een optimaal en passend aanbod voor de kinderen. Speelt er iets in de klas? Dan gaan wij daar meteen mee aan de slag.

Waar bieden we de trainingen aan?

Momenteel geven we Rots en Water training in omgeving Amersfoort, Nijkerk, Barneveld, Soest, Baarn, Hilversum, Bussum, Huizen, Almere, Utrecht, Wageningen en Ede. Staat uw plaats er niet bij? Vraag naar de mogelijkheden! Wij hebben ruim ervaren trainers in de provincie Utrecht, Gelderland en Noord-Holland.

Meer informatie?

https://roosenbergonderwijs.nl/

Op onze website vindt u meer informatie over de verschillende trainingen die we aanbieden. Op de pagina: overzicht trainingsaanbod vind je al onze trainingen: Rots en Water trainingen, Iedereen aan boord, zelfverzekerd naar het VOIn je KRACHT dag en Rust in de klas.

Bent u enthousiast geworden?

Stuur gerust een e-mail of neem telefonisch contact op en vraag vrijblijvend een offerte en/of gesprek aan!

Ilse Rozenberg-Slop

ilse@roosenbergonderwijs.nl

0641367763

Wie

Kinderen
Volwassenen

Contact

Neem contact op met Ilse:

Ilse Rozenberg
Contactpersoon
-16