Speelgoedactie voor kinderen

Helpen

Kerstmarkt Kattenbroek op zaterdag 16 december

Stichting Kerstmarkt Kattenbroek heeft tot doel eenzaamheid onder ouderen en jongeren te verminderen en verbinding met elkaar te zoeken en elkaar in gezellige sfeer te ontmoeten.

Dit gebeurt middels een superleuk kerstevent op zaterdag 16 december. Op stadsdeel winkelcentrum Emiclaer en in diverse zorgcentra en inloophuizen in Amersfoort-Noord. Het kerstevent bevat de volgende onderdelen; kerstmarkt, gesponsorde (onder voorbehoud) kerstbrunch voor ouderen, podium met artiesten, grote win-actie, kerststukjesactie (500 scholieren maken kerststukjes samen met en voor ouderen). Een arrenslee met Kerstman, die er de hele dag is ook voor fotoshoots. Een levende kerststal, diverse workshops zang en kerststukken maken, allerlei activiteiten bij de winkeliers. En natuurlijk weer de uitgave van het bekende kerstvoordeel bonnenboekje!

Nieuw dit jaar: een speelgoedactie voor kinderen

In Nederland leeft 1 op de 9 kinderen in armoede. Ouders hebben dan te weinig geld om bijvoorbeeld eten, drinken of kleding voor hun kind(eren) kopen. Daar wil Stichting Kerstmarkt Kattenbroek iets aan doen. Het idee is om aan zoveel mogelijk kinderen op de kerstmarkt een kaart uit te delen, waarmee elk kind twee keer twee stuks speelgoed mag lenen bij de speel-o-theek Eemland. Zo’n kaart kost normaal 5 euro. De speel-o-theek heeft mooi, afwisselend speelgoed in huis voor alle leeftijdscategorieën. Op die manier kan elk kind spelen met speelgoed wat het echt leuk vindt. Stichting Kerstmarkt Kattenbroek wil zo veel mogelijk kinderen blij maken. Dit is ook een mooie, duurzame actie. Help mee en doneer 5 euro en maak een kind blij!

Stort uw bijdrage op rekeningnr. NL 57 INGB 0398 0417 92 ten name van Stichting Kerstmarkt Kattenbroek Amersfoort. Alvast bedankt voor uw bijdrage!

 

Namens Stichting Kerstmarkt Kattenbroek

Carel Jansen, voorzitter

Wie

Kinderen

Waar

Emiclaerhof 252
Amersfoort

Contact

Neem contact op met Carel:

Carel Jansen
Contactpersoon
-5