Etalage van Amersfoort

Ontdek hier 3 activiteiten en initiatieven zonder vaste datum

Nieuwland
Activiteiten van Bewoners033
Wie is Bewoners033 en wat kan Bewoners033 voor bewoners betekenen?Bewoners033 is een onafhankelijke netwerkorganisatie, opgericht en gerund door vrijwilligers. Ter ondersteuning van alle bewoners-initiatieven die zich inzetten om Amersfoort, Hoogland of Hooglanderveen nóg mooier en prettiger te maken. Bewoners033 is er voor al die mensen die bij het starten of doorzetten van een initiatief behoefte hebben om met andere initiatiefnemers van gedachten te wisselen, ervari Lees meer...
Binnenstad
Creatieve inloop MET Bo
Een creatieve inloop op de woensdagochtend van 10u - 12u op 9 febr, 23 februari, 9 maart en 23 maart. Net als tijdens onze andere inloop momenten is iedereen welkom. Op deze ochtendinloop is een jongerencoach van Kwintes aanwezig! Elke maand staat er iets creatiefs op het programma. In februari is dat macramé. Kom lekker meedoen! Gewoon zitten en nieuwe mensen ontmoeten is ook helemaal goed.
Amersfoort
Gespreksgroepen PAS
De vereniging PAS is een landelijke belangenvereniging voor personen in het autistisch spectrum. PAS heeft op diverse plaatsen in Nederland gespreksgroepen waar gelijkgestemden over diverse onderwerpen met elkaar praten.De vereniging is op zoek naar een vrijwilliger of twee vrijwilligers (lid van PAS) die de coördinatie en / of de administratie van de gespreksgroepen wil(len) doen.