Etalage van Amersfoort

Ontdek hier 4 activiteiten en initiatieven zonder vaste datum

Kruiskamp - Koppel
Opening veld 8, hoge kwartier tegenover
Hier vierde we de opening van een speelveld in Veld 8 in Hogekwartier (tegenover het Parsifalpad). Wethouder Tigelaar en onze directeur Joan van der Burgt zijn hierbij aanwezig. Er was ook een ijscocar, Het Mobiel Terras was er ook zodat de mensen even konden zitten.
Amersfoort
Doe mee met MDT - Buddy to Buddy YOUNG
Vanaf dit jaar krijgen jongeren tussen de 14 en 27 de kans om - gecombineerd met het reguliere buddyschap - ook een MDT-traject (Maatschappelijke diensttijd) bij ons te doorlopen en een certificaat te behalen.
Kruiskamp - Koppel
OPENING "DE GROENE LINIE"
Leuke bijeenkomst met mensen die plantenbakjes vulde en een mini moestuin opzetten. (sorry van het ontbreken van de foto's............moeilijk dingetje met de site)
Randenbroek - Schuilenburg - Stoutenburg
Educatief spelatelier
Het educatief spelatelier gaat starten vanaf woensdag 15 september 2021. Elke week spelen we samen spelletjes waar je iets van kunt leren, vooral op het gebied van taal en rekenen. Naast taalontwikkeling leer je ook strategisch denken en samenwerken. En natuurlijk geeft het samen spelen veel plezier en gezelligheid. Leuk en leerzaam dus!De precieze lokatie en tijd worden begin september bekend gemaakt. Je kunt je wel alvast aanmelden door een mail te sturen naar Bellinda Bladergroen (b Lees meer...