Etalage van Amersfoort - Sociaal

Ontdek hier 4 activiteiten en initiatieven zonder vaste datum

Schothorst - Zielhorst - Hoefkwartier
Stichting Burenhulp SZH
Stichting Burenhulp SZHStichting Burenhulp SZH bestaat uit wijkbewoners die als hulpaanbieders in hun vrije tijd graag iets voor hun medemensen doen.Wij helpen u in de tijd die ons ter beschikking staat en doen ons best dat zo goed mogelijk te doen.Wie helpen we?Iedereen kan in een situatie terechtkomen waarbij een helpende hand welkom is. Bijvoorbeeld door ziekte, bij het ouder worden of wanneer u er alleen voor komt te staan.
Randenbroek - Schuilenburg - Stoutenburg
Dinsdag Hobbygroep voor vrouwen
Iedere dinsdag komen seniorendames bij elkaar om met elkaar te praten bij de hobbyclub.
Liendert - Rustenburg
Eerste Amersfoortse ‘vreedzame’
Liendert en Schuilenburg blikken terug op 2 jaar Vreedzame WijkDe twee vreedzame wijken in Amersfoort, Liendert en Schuilenburg, kijken samen met inwoners en partners terug op twee jaar Vreedzame Wijken. Dat doen ze het magazine ‘Wij Zijn’ waarin kinderen, inwoners en organisaties vertellen over hun ervaringen in de wijk. In het tijdschrift lees je over de verschillende activiteiten die plaatsvonden, zoals de opening van het vreedzame buurtplein of de start van een
Amersfoort
Vrijwilligers Vacaturebank
Ben je op zoek naar vrijwilligers of wil je vrijwilligerswerk gaan doen? Kijk dan in de Vrijwilligersvacaturebank Amersfoort bij Indebuurt033.