Etalage van Amersfoort

"Ontdek hier activiteiten en initiatieven zonder vaste datum"

Educatief spelatelier
Randenbroek - Schuilenburg - Stoutenburg
Het educatief spelatelier is een bewonersinitiatief van Bellinda Bladergroen. Elke week spelen we samen spelletjes waar je iets van kunt leren, vooral op het gebied van taal en rekenen. Naast taalontwikkeling leer je ook strategisch denken en samenwerken.
Taalcoaching voor kinderen
Amersfoort
De kinderen worden gekoppeld aan een taalcoach, vrijwilliger of HBO-student. Deze komt wekelijks bij het gezin thuis om activiteiten met het kind te ondernemen op het gebied van taal. Ouders worden hierbij betrokken. Ze kunnen bij de coach ook terecht voor advies op het gebied van taalontwikkeling van hun kind.
Taalcursussen
Amersfoort
Meedoen in de samenleving begint met het leren van de Nederlandse taal. Als je de taal spreekt, kun je een gesprek voeren met vrienden, buren en leerkrachten. Je kunt de krant lezen en boodschappen doen. Met het beheersen van de taal verbeter je jouw kansen op werk of het volgen van een studie. De taalcursussen van Taalschool Integratiewerk helpen je om jouw doel te bereiken.
Taal-Oefen-Centrum
Amersfoort
Ben jij niet verplicht om in te burgeren, maar wil je toch je Nederlands verbeteren? Dan is het Taal-Oefen-Centrum wat voor jou.Hier oefen je de Nederlandse taal, met een taalprogramma op de computer. Je wordt geholpen door begeleiders van het Taal-Oefen-Centrum.Elke woensdag kan je meedoen op één van deze tijden:Van 10.00 uur tot 11.30 uur;Van 11.45 uur tot 13.15 uur;Van 13.30 uur tot 15.00 uur;Van 15.15 uur tot 16.45 uur. Lees meer...