Switch Volleybal Vereniging

non-profit organisatie
Sportverenigingen

Switch is een actieve, gezellige volleybalvereniging waar een prettige en ongedwongen sfeer hangt. Dat is de cultuur van onze vereniging. We houden van het spelletje en van winnen, maar ook het après-volleybal wordt bij Switch niet vergeten.

Historie

Switch is in 1971 opgericht bij het ontstaan van dorpshuis De Dissel. Volleybal werd de belangrijkste zaalsport in Hooglanderveen. In de topjaren van vroeger speelden vier herenteams, zeven damesteams en enkele jeugdteams competitie. Uniek voor een klein dorp van slechts 1.800 inwoners!

Teams

Inmiddels is de samenstelling van de vereniging behoorlijk veranderd, maar er wordt nog steeds volop gevolleybald. En de topjaren lijken weer aan te breken. Er zijn inmiddels 5 damesteam, 4 herenteams, de jeugdafdeling telt 9 teams en de recreantengroep is bijna 40 personen groot! En niet alleen het aantal teams zit behoorlijk in de lift, ook het niveau van de competitieteams stijgt ieder jaar. Dames speelt promotieklasse, Heren 1 3e divisie.

De thuisbasis van Switch is sporthal De Dissel in Hooglanderveen, voor zowel de trainingen als wedstrijden. Daarnaast speelt een aantal teams in sporthal De Brink en sporthal De Bron, beiden in Vathorst.

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren

Contact

Neem contact op met Communicatie:

Communicatie Commissie
Contactpersoon
-4