De Ontmoeting - Huiskamer in de wijk

non-profit organisatie
Buurthuizen
Meedoen
Ontmoeten

De Ontmoeting is een huiskamer in de wijk op de grens Kattenbroek / Zielhorst. Heb je zin om gewoon eens binnen te lopen? Aan de grote ronde tafel wordt er volop gepraat over grote wereldthema’s of kleine koetjes en kalfjes. Anderen lezen er rustig de krant. Om de dag energiek te beginnen, kun je iedere dinsdagmorgen of vrijdagmiddag meelopen met de wandelgroep of meedoen met Fit op de stoel op maandagmiddag. Of wil je liever rustig tot jezelf komen bij de stoelyoga?

Vanuit De Ontmoeting worden er maaltijden en tal van activiteiten georganiseerd, die in en rond huiskamer plaatsvinden of als excursie worden aangeboden.

Bakkie Kroost: Ontmoeten – Spelen - Inspireren. Iedere woensdag tussen 9:00 tot 10:15 uur zijn (groot)ouders met kinderen tot 4 jaar welkom. Speelgoed is aanwezig en koffie en thee staan klaar. Leuk als je komt binnenlopen! Regelmatig zijn er ook leuke, inspirerende (gratis) workshops.

Alle ballen even laten vallen: thema-avonden. Iedere 3e donderdag van de maand staat een thema centraal voor mensen die drukte ervaren met veel ballen in de lucht.

Wie

Kinderen
Volwassenen
Senioren

Waar

De Bekroning 2
Amersfoort

Contact

Heb je een vraag?
Stuur ons een bericht via het onderstaande contactformulier:

Sandra Mulder
-13