Lotgenotencontact partnerverlies

Ontmoeten
Bijeenkomsten
Gezondheid
Ondersteuning
De liefde blijft als er geen samen meer is. Kom de kracht van het delen ervaren op avonden waarop geen gevoel te gek is en huilen en lachen samen gaan. Praatavonden voor iedereen wie alleen verder moet na het overlijden van zijn of haar partner.

Wanneer je partner wegvalt en jij alleen verder moet…hoe doe je dat?

Praten over partnerverlies,of je partner nu is overleden door ziekte of plotseling, vanaf dat moment sta je er alleen voor. Ook al heb je veel steun en lieve mensen om je heen, het gemis kan behoorlijk eenzaam voelen.

De liefde blijft…

Liefde voelen verdwijnt niet door het overlijden van je partner. Wel kunnen er veel verschillende andere emoties om de hoek komen kijken. Het onwerkelijke gevoel dat je bekruipt, boosheid op wie of wat dan ook, misschien zelfs een schuldgevoel…”wat als ik…” Opluchting omdat na een lang ziekbed de pijn voorbij is. Het kan allemaal maar hoeft niet, rouwen is heel persoonlijk en daardoor kan het ook eenzaam voelen en misschien vraag je je af of je het wel goed doet.

Erover praten kan lucht geven

Kom ervaren, delen en ontvangen op avonden waar geen gevoel te gek is, waar lachen en huilen samen gaan en er koffie, thee en praktische, leuke oefeningen klaarstaan voor steun, kracht en troost.

Vanaf 20 september ben je welkom in mijn praktijk om met anderen die hun partner hebben verloren bij elkaar te komen en je gevoelens en ervaringen te delen. Ontvang begrip en warmte van anderen die voelen en weten waar jij tegenaan loopt onder professionele en ervaringsgerichte begeleiding.

Kun je niet op de dinsdag maar wil je wel graag deelnemen informeer dan naar de andere mogelijkheden.

Wie

Volwassenen

Prijs

€60,00

Wanneer

Op de Agenda:
Op dinsdag om de week van 19:30-21:00

Meedoen

< maartmei >
april 2024
madiwodovrzazo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Contact

Neem contact op met Martha:

Martha Wieling
Contactpersoon
-9