Stichting Met je hart Amersfoort

non-profit organisatie
Ontmoeten
Mee-eten
Sociaal

Wij zijn een organisatie die waardevolle ontmoetingen voor kwetsbare ouderen organiseert. De ouderen voor wie wij ons inzetten wonen zelfstandig, gaan moeilijk zelf de deur uit en ontmoeten weinig mensen. De kwetsbaarheid wordt versterkt door bijvoorbeeld een fysieke beperking, een klein sociaal netwerk, de financiële situatie of angst.

Stichting Met je Hart laat ouderen die zich eenzaam voelen weer genieten. Van mooie momenten én van nieuwe vriendschappen. Dat doen we door waardevolle ontmoetingen voor hen te organiseren. Dankzij de inzet van restaurants en hun gasten, bedrijven, organisaties, scholen en onze vrijwilligers doen ouderen weer mee in hun eigen buurt.

In Amersfoort realiseren wij een aantal stamtafels die regelmatig bijeen komen voor een lunch of een diner in plaatselijke horecagelegenheden. Om de onderlinge band te versterken bestaan de stamtafels altijd uit dezelfde groep mensen. De ouderen worden opgehaald en weer thuisgebracht.

Oproep

Ken jij iemand die bij onze stamtafels wil aanschuiven en andere ouderen uit de buurt wil ontmoeten? Ben jij iemand die ons wil meehelpen als gastvrouw/gastheer bij een stamtafel? Heb jij een horecaonderneming en wil jij ons af en toe een tafel aanbieden? Wil je geld voor ons inzamelen met een leuke actie? Neem dan contact met ons op!

Donaties en sponsoring

Wij kunnen alleen bestaan dankzij vrijwilligers, donaties en sponsoring en kunnen uw hulp daarom goed gebruiken. Doneren aan stichting Met je hart Amersfoort kan heel gemakkelijk via https://www.metjehart.nl/help-mee/doneren/ Selecteer vervolgens gemeente Amersfoort. Uw donatie komt zo 100% terecht bij onze activiteiten. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!

Trotse winnaar van het Appeltje van Oranje 2019

Wie

Senioren

Contact

Neem contact op met Xenia :

Xenia Hageman
Contactpersoon
-9