Entree ontmoetingscentrum

bewonersinitiatief
Buurthuizen
Taalles
Activiteitencentrum
Bij Entree zetten meer dan 55 vrijwilligers zetten zich in en verzorgen een doorlopend programma van Nederlandse les in groepen en individueel, een op een huiswerkbegeleiding voor meer dan 70 kinderen, naailes, inloopavonden, sociaal informatiepunt, vaka

Stel je eens voor ..... een buurthuis waar iedereen welkom is.

Waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, kunnen deelnemen aan diverse cursussen, activiteiten, enzovoort!

Ontmoetingscentrum Entree in de wijk Randenbroek is zo'n buurthuis!

Entree staat open voor iedereen, maar wordt m.n. veel bezocht door vrouwen en kinderen uit verschillende culturen, die zich verder willen ontwikkelen om beter te kunnen participeren in de Nederlandse maatschappij. Bezoekers weten Entree vanuit de hele stad te vinden.

Meer dan 55 vrijwilligers zetten zich in bij Entree en verzorgen een doorlopend programma van Nederlandse les in groepen en individueel, een op een huiswerkbegeleiding voor meer dan 70 kinderen, naailes, inloopavonden, sociaal informatiepunt, vakantieactiviteiten voor kinderen e.d. Zo vergroten bezoekers hun bijdrage in privésfeer én hun kansen bij het volgen van een studie en op de arbeidsmarkt.

De enthousiaste, gemotiveerde vrijwilligers van Entree willen een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen de ruimte krijgt om zijn/haar rol te vervullen.

Entree kan altijd meer vrijwilligers gebruiken, want onze activiteiten kennen wachtlijsten. Vanaf een uur per week kunt u al een kind of volwassene helpen bij het schoolwerk of het leren van de taal. Natuurlijk bent u altijd welkom om eens persoonlijk een kijkje te nemen in ons buurthuis aan de Haydnstraat 26-A in Amersfoort (3816 XH), wijk Randenbroek. Om de afstandregels ivm corona te kunnen waarborgen, vragen we u om telefonisch of via e-mail hier een afspraak voor te maken. Tot ziens bij Entree!

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren

Waar

Haydnstraat 26
Amersfoort

Meer informatie

Contact

Neem contact op met Margriet :

Margriet Van der Heijden
Contactpersoon
-2