Gezocht:ZZP-er met onderwijsachtergrond

Educatie

Ontmoetingscentrum Entree in Amersfoort zoekt een mede-coördinator met een lesbevoegdheid, om samen met de huidige coördinator de dagelijkse activiteiten op Entree in goede banen te leiden. Bij Entree werken 85 vrijwilligers meerdere uren per week om een ander te helpen. Entree wordt van ‘s ochtends tot ‘s avonds goed bezocht: in de ochtend en voormiddag zijn er o.a. groepslessen taal voor allochtone vrouwen en enkele mannen. In de middag komen er m.n. kinderen van 6 tot 16 jaar individueel werken met een vrijwilliger aan het schoolwerk, leren leren, woordenschat, begrijpend lezen, rekenen, maar ook wiskunde e.d. Mensen bij Entree komen uit alle windstreken en het centrum is laagdrempelig en kleinschalig. Spreekt het werk van Entree je aan? Wij zoeken naast de huidige part time zzp-er een extra zzp-er voor 16 tot 18 uur in de week.

Je taken omvatten onder meer: je voert intakes met vrijwilligers en met cursisten / leerlingen die zich aanmelden bij Entree. Je matcht vrijwilligers en leerlingen / cursisten met elkaar en vindt samen met hen een geschikt moment in het rooster, dat zij bij Entree samen kunnen werken. Je begeleidt en denkt mee met vrijwilligers / stagiairs hoe zij een cursist (voor bv individuele taalles aan moeilijk lerende mensen) of leerling het beste kunnen helpen. Hiervoor is het belangrijk dat je pedagogisch didactische vaardigheden bezit, bv de PABO hebt afgerond of een lerarenopleiding. Je hebt een goed beeld van wat kinderen op school moeten leren en je kunt meedenken over de aanpak van kinderen of cursisten met leermoeilijkheden. Je hebt kennis van NT2 of bent bereid je er in te verdiepen. Je werkt ook mee aan de evaluatie van onze activiteiten en het kwaliteitsverbeterplan.

Je houdt je bezig met werven en aannemen van vrijwilligers en stagiaires MBO 2 en 4 (Zorg en Welzijn). Ook maak je kennis met en match je VWO leerlingen, die 10 weken komen om een leerling bijles te geven bij Entree. Wij begeleiden onze vrijwilligers en stagiairs intensief. Verder denk je mee over het beleid en over de huidige en nieuwe activiteiten van Entree in relatie tot de doelstellingen en geeft hier mede vorm aan. Je regelt op de dagen dat je werkt zo nodig vervanging of vervangt zelf een les bij afwezigheid van vrijwilligers. Tot slot geef je mede leiding / verricht je zelfstandig administratie en mailverkeer, financiële verslaglegging e.d. Je onderhoudt contacten met andere instanties.

Gevraagde kennis en vaardigheden:

adequate HBO-of vergelijkbare opleiding, zoals PABO of een lerarenopleiding

didactische vaardigheden

verantwoordelijkheidsgevoel

leiding kunnen geven

kunnen organiseren

kunnen samenwerken en overleggen

stiptheid

inzicht in de leefwereld van onze leerlingen en cursisten

affiniteit met het veld van onderwijs en welzijn

communicatieve vaardigheden

Heb je interesse in deze vacature?

Richt dan een mail aan Toos de Ree

stichtingontmoetingscentrum@gmail.com

Meer informatie over Entree?

Telefoon: (033) 7520045 / 06 51871138

www.entree.jouwweb.nl

Haydnstraat 26a, 3816 XH Amersfoort 

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen

Waar

Haydnstraat 26a
Amersfoort

Contact

Neem contact op met Margriet:

Margriet van der Heijden
Contactpersoon
-16