Uit je bubbel - balans & rust-cursus

onderneming
Cursus
Laat nu alle rockdown-stress achter je met behulp van de driedelige cursus Uit je bubbel. Vanuit de thema's loslaten, je balans vinden en vooruitkijken stap jij ontspannen uit jouw bubbel. Speciaal voor ouders van lagere en middelbare schoolkinderen in Ni

Telkens als je denkt dat alles weer lekker loopt, gebeurt er iets: kind ziek, school dicht, thuis les… Kan jij jouw planning weer helemaal omgooien.

Geen wonder dat je onrustig bent en -veel- stress ervaart! Een stress en onrust die je zo goed en zo kwaad als het kan bij je kind(eren) weg probeert te houden. Maar hoe goed lukt je dit?

We hebben twee roerige jaren achter de rug die behoorlijk wat van jouw flexibiliteit hebben gevraagd. Ondertussen komen we langzaam maar zeker weer uit de bubbel waarin we deze jaren hebben geleefd. Zo fijn!

Alleen… hoe laat je al die lockdown-stress nu achter je?

Speciaal voor jou, moeder/vader van lagere en middelbare schoolkinderen in Nieuwland, organiseer ik -Nicole Klip- op drie avonden in april een cursus waarin je op een creatieve manier leert los te laten, je balans te vinden en vooruit te kijken.

Zodat jij op een prettige en ontspannen manier uit je bubbel stapt. Een rust die je natuurlijk ook doorgeeft aan je kind(eren).

Stap uit je bubbel!

Dankzij de buurtsubsidie van Indebuurt033 is jouw investering voor deze uit-je-bubbel-cursus slechts € 7,50.

Hiervoor krijg je drie avonden van elk 2 uur met inspirerende, creatieve en verrassende oefeningen die je -deels- ook thuis samen met je kind(eren) kan doen.

Meld je eenvoudig aan. Mail naar: nicole@klipenklaarcoaching.nl.

  • 6, 13 en 20 april, 19:30 -21:30 uur
  • Locatie: Nieuwland
  • Speciaal voor ouders in Nieuwland
  • Ook leuk voor jongerenwerkers
  • De cursus gaat door bij minimaal 4 deelnemers
  • De individuele bijdrage per deelnemer is voor het (creatieve) materiaal

Deze cursus is tot stand gekomen in samenwerking met Indebuurt033 en het Coach Atelier van Sandra Barth.

Wie

Volwassenen

Waar

Watersteeg 85
Amersfoort

Contact

Neem contact op met Nicole:

Nicole Klip
Contactpersoon
-13