Theaterweek in De Kamers (11-14 jr)

non-profit organisatie
Theater

Ben jij tussen de 11 en 14 jaar oud, vind je het leuk om theater te maken en je zit je vol met ideeën? Dan is de Theaterweek echt iets voor jou!

In de zomervakantie wordt in samenwerking met Bzzzonder en ABC de Theaterweek georganiseerd. Van 11 tot en met 15 juli in Vathorst, in Theater De Kamers. Elke dag gaan wij van 10:00 tot 15:00 de hele dag theater maken en werken aan een geheel eigen stuk, dat wij op vrijdagavond 15 juli presenteren aan alle ouders, familieleden en vrienden die graag willen komen kijken!

In het maakproces in de Theaterweek wordt gewerkt vanuit drie kernwaarden; verbinding, kracht van het individu en creativiteit. Een door de groep zelf gemaakt stuk, waarin iedereen in zijn kracht staat, is het doel. 

De Theaterweek bestaat uit vijf dagen theaterles, inclusief lunch en voorafgaand aan de slotvoorstelling wordt een gezamenlijk diner verzorgd. Kosten zijn €145 per deelnemer.

Is de Theaterweek met jouw creativiteit en plezier in theater echt iets voor jou? Meld je dan aan via de volgende link: https://forms.gle/L26US1cpbireRdyv8

LET OP! Het is van belang om elke dag volledig aanwezig te zijn om deel te nemen aan de Theaterweek.

Voor eventuele vragen zijn wij bereikbaar via theaterweek@hotmail.com of 06-54947697

Wie

Kinderen

Contact

Neem contact op met Mike:

Mike Nijstad
Contactpersoon
-12