In zicht psychologische hulpverlening

onderneming
Gezondheidsinstellingen

In mijn praktijk werk ik als vrijgevestigd GZ-psychologe in de Generalistische Basis GGZ (GB-GGZ).  

Uitgangspunt bij In Zicht is dat ieder mens van nature het vermogen en de groeikracht heeft om klachten, problemen of stagnaties te overwinnen. Soms is

het nodig om daar hulp bij te krijgen.

U kunt bij In Zicht voor informatie en behandeling van diverse psychische klachten, zoals bijvoorbeeld angstklachten, depressieve klachten of traumaklachten.

Bij In Zicht wordt een plek geboden om samen met u te onderzoeken hoe de vastgelopen ontwikkeling met betrekking tot het voelen, denken en handelen weerin beweging gezet kan worden. U krijgt hierbij handvatten aangereikt hoe met uw problemen om te gaan. 

Er wordt klachtgericht gewerkt. Er wordt niet alleen zorgvuldig gekeken naar uw klacht en hulpvraag, maar ook hoe u en uw omgeving elkaar hierin beïnvloeden.

Soms is het nodig om, met uw toestemming, mensen uit uw omgeving (ouder, partner, familie enz.) bij de behandeling te betrekken.

Het aanbod is volgens de methodiek van de stepped care, dat wil zeggen kort als het kan, langer als het moet.

In het algemeen wordt waar nodig samengewerkt met huisartsen in de regio. Wanneer u liever niet wil dat er contact is met uw huisarts dan zal dat gerespecteerd worden.

Als de klachten te ernstig zijn voor een kortdurende behandelingsvorm in de generalistische basis GGZ zal er indien noodzakelijk na gezamenlijk overleg een doorverwijzing naar de specialistische GGZ plaatsvinden.  

Wie

Volwassenen
Senioren

Contact

Neem contact op met In Zicht:

In Zicht psychologische hulpverlening
Contactpersoon
-14