Saar aan huis regio Eemland

onderneming
Thuiszorg
Zorg

Regio Eemland

Angelique is verantwoordelijk voor regio Eemland wat bestaat uit de gemeenten: Soest, Baarn, Amersfoort, Bunschoten, Hoogland, Nijkerk, Hoevelaken en Leusden. Zij weet mensen te verbinden en bruggen te bouwen. Bij haar draait het om persoonlijke aandacht zodat zij ervoor kan zorgen dat ouderen lang en prettig in hun eigen omgeving kunnen blijven wonen.

Angelique stemt haar service altijd af op de behoefte van de ouderen. Zij staat voor het vinden van de juiste zorgverlener, op het gewenste moment, wanneer het de klant uitkomt! Haar betrokkenheid en oprechtheid zijn de basis voor succes. Angelique heeft het overgrote deel van haar carrière gewerkt in de financiële dienstverlening. De laatste paar jaar als senior accountmanager waar samenbrengen en het verbinden van mensen en diensten haar dagelijks werk was.

José de Kruif (1970), Backoffice

José ondersteunt de vestiging Eemland in de backoffice. Zij is graag uw aanspreekpunt m.b.t. administratieve zaken, incasso’s, uitbetalingen en vakantievervanging voor uw Saar. José werkt parttime voor Saar aan Huis en is daarnaast ook Saar. Zij is woonachtig in Baarn

Wie

Volwassenen
Senioren
Rolstoelvriendelijk

Contact

Neem contact op met Angelique:

Angelique Abbring
Contactpersoon
-4