Dorien Janse personal fysio & training

onderneming
Fysiotherapeuten
Fitness
Sport
Masseurs

Welkom!

Leuk dat je een kijkje neemt bij onze Praktijk voor (Sport)fysiotherapie, vitaliteitsbegeleiding, hardloopfysiotherapie, Training en Sportmassage in Amersfoort (Nieuwland/Calveen). Bij ons ben je op het juiste adres voor een persoonlijke behandeling van jouw klachten. Wij luisteren naar jou en proberen samen met jou te ontdekken wat jouw lichaam nodig heeft om het zelfherstellend vermogen (de physis) te beïnvloeden.

De physis of vitaliteit wordt bepaald door 6 domeinen: ademhaling, voeding, immuunsysteem, stress, slaap en beweging. Wij kijken dus ook of deze domeinen in balans zijn, want als dat zo is, zou je lichaam de klacht ook zelf moeten kunnen oplossen. Je kunt bij ons ook terecht met allerlei klachten, denk aan: lichamelijke klachten, darmklachten, vermoeidheid, niet kunnen afvallen enz. Wij gaan op onderzoek naar hoe de klachten met elkaar samenhangen. We kunnen de klachten behandelen met fysiotherapie, een trainingsprogramma, advies of een verwijzing naar een andere hulpverlener. We benaderen jou met een holistische visie, wat wil zeggen dat we niet alleen naar de klachten kijken, maar ook naar de oorzaak van het ontstaan van de klacht en de reden waarom de klacht in stand wordt gehouden.

Naast fysiotherapie geven we ook  Bootcamp en Hardlooptrainingen. En als je liever alleen traint of in een klein groepje: Personal Training en Small Group Training. We beschikken over een mooie sportruimte in Amersfoort Nieuwland/Calveen, maar kunnen ook buiten trainen.

Ons team bestaat uit: Dorien en Yvonne. Dorien is sportfysiotherapeut en richt zich met name op de hardlopers met loopblessures en andere sporters. Hiervoor hebben we het plan hardloopfysiotherapie ontwikkeld. Zij past ook dry needling toe en zij behandelt ook met Neuro Kinetische Therapie. Yvonne is als manueel therapeut en gespecialiseerd in klachten aan de wervelkolom (nek, rug en bekken), hoofdpijn en chronische klachten. Dorien en Yvonne werken beide d.m.v. de 6 domeinen.

Wie

Jongeren
Volwassenen
Senioren

Waar

Ruimtesonde 7
Amersfoort

Contact

Neem contact op met Dorien:

Dorien Janse
Contactpersoon
-15