Yogastudio Sanchara

onderneming
Yoga
Beweging
Yoga
Coaching

Herken je dit:

Je komt thuis na een drukke dag op kantoor. Je zwaait naar de thuiszorg die net vertrekt: jouw volgende baan begint al voor je binnen bent. En ja hoor: 'Kun je mijn sokken goed doen?', vraagt je man meteen. Je moppert in jezelf: waarom heeft 'ie dat niet even aan de thuiszorg gevraagd? Je trekt hier en daar aan zijn sokken en vraagt of het goed zit. Gelukkig dat zitten ze, maar meteen heeft hij een volgend verzoek. Je krijgt het er benauwd van, en denkt bij jezelf: “Ik krijg geen moment rust voor mezelf.”.

Als je nu niet in actie komt en voor jezelf te gaan zorgen dan ... je wilt er niet aan denken, maar je borst knijpt ineen en je voelt de angst. Je bent radeloos want je bent bang voor wat er gaat gebeuren als je niets doet. Niets doen is geen optie meer. Diep in je hart weet je dat er iets moet gebeuren, want anders laat je hem een keer in de steek doordat je zelf uitvalt en niets meer kunt, en wat moeten jullie dán? Nee, het kan niet langer zo!' 

Wil jij een moment rust voor jezelf? En leren hoe je in balans te blijven in jouw drukke leven? Yoga kan je daarbij helpen! 

De yogales is wekelijks op donderdagavond van 18.30 tot 19.30 uur en van 19.45 tot 20.45 uur aan de Jonkvrouw Foeytweg 2, 3823 SK Amersfoort. In beide lessen zijn nog een paar plekjes vrij. De investering is slechts €45,- per maand.

Wil je meedoen? 

Meld je aan via carolienyoga@gmail.com

Wie

Volwassenen

Meer informatie

Contact

Heb je een vraag?
Stuur ons een bericht via het onderstaande contactformulier:

4