Organisaties in Amersfoort

Ontdek onze 4 organisaties en initiatieven

Binnenstad
Yoga Studio Soetra
Bij Studio Soetra, in het oude centrum van Amersfoort, is iedereen welkom om mee te doen met een yogales, een ontspannende massage te krijgen of een heilzame behandeling te boeken.Samen met jou én iedereen uit onze Sangha (community), willen we de reis die yoga heet verder ontdekken en onderzoeken.
Amersfoort
Speelbaas
Een Speelbaas ben je als je buitenspelen heel erg leuk vindt. En als je heel graag wil dat meer kinderen in de buurt gaan buitenspelen. Zit jij in groep 5, 6, 7 of 8? Wil jij Speelbaas worden? Ga dan gauw naar www.speelstadamersfoort.nl, haal mama of papa erbij en meld je aan.
Amersfoort
Heppie Vakanties
Voor kinderen en jongeren van 6 – 18 jaar wie het niet meezit, die bijvoorbeeld niet meer thuis kunnen wonen of die opgroeien in armoede. Soms is er sprake van een achterstand of stoornis zoals ADHD of autisme waardoor kinderen sociaal uitgesloten zijn. Andere kinderen staan in de schaduw van een ziek broertje/zusje of hebben thuis al grote verantwoordelijkheden omdat hun ouders verslaafd of ernstig ziek zijn. Heppie organiseert voor deze kinderen en jongeren het hele jaar door vakanties en we Lees meer...