Organisaties in Amersfoort - Entertainment

Ontdek onze 7 organisaties en initiatieven

Randenbroek - Schuilenburg - Stoutenburg
KOSMIK
KOSMIK is hét productiehuis in Amersfoort voor actuele podiumkunsten. Wij richten ons op talentontwikkeling van podiumkunstenaars en professionals uit de industrie.
Soesterkwartier - Isselt
Wijk Walk
Op woensdagavond 4 oktober Wijk Walk. Een wandeling DOOR SK. Door o.a. kerken, sportkantines, scholen, winkels, Puntenburg, het Wijkmuseum, gezondsheidscentra en tuinen. Start tussen 18.30 -19.30 uur bij de Emmauskerk. Deelname is gratis. Route 4,5 km
Vathorst-Hooglanderveen
VathorstRadio
VathorstRadio is een internetradiostation uit Vathorst! Ik, Pascha van Hattem, heb dit in 2022 bedacht en op poten gezet. Er wordt non stop muziek gedraaid tussen 1970 en nu. Maar er zijn ook gepresenteerde programma's zoals VathorstPM, de Sidekick Show, Frank doet een boekje open en Het Voetlicht.Kortom, genoeg afwisseling uit je speakers!Helaas is VathorstRadio niet in de ether of de kabel te beluisteren, alleen via www.vathorstradio.nl, maar je kunt tegenwoordig alles heel
Kruiskamp - Koppel
KINDERBINGO ELKE VRIJDAG
Wij organiseren elke vrijdag een kinderbingo voor kinderen tot 13 jaar. Ouders/verzorgers zijn natuurlijk welkom. Als je je aanmeld heb je gegarandeerd plek. Per ronde 0,50 cent. We spelen meestal 3 rondes. Dat betekend 9 x kans op een prijs!!
Kruiskamp - Koppel
Kinderen/jongeren activiteiten
Heeft u ook leuke ideeën als activiteit of een leuke workshop? Kom eens langs om te kijken wat wij kunnen betekenen voor u.
Vathorst-Hooglanderveen
House of Happinesz
Volg bij House of Happinesz ook online trainingen. Bekijk het aanbod op de website in de online academy!