Organisaties in Amersfoort - Feest

Ontdek onze 7 organisaties en initiatieven

Vathorst-Hooglanderveen
Jan Boerenfluitjes Fietsroute
De Jan Boerenfluitjes Fietsroute gaat dit keer door de wijken Vathorst en Hooglanderveen. Op vrijdag 14 juli kan je starten bij het winkelcentrum Vathorst. Tussen 13.00 - 15.00 uur. De JBF route is een leuke manier om de wijk te leren kennen.
Kruiskamp - Koppel
Fris Fissa Amersfoort
Het gezelligste disco feest voor jongeren tussen de eerste en tweede klassers. het woord zegt het al FRIS feestje met alleen cola en fanta, suikerspinnen. Tickets binnenkort te koop hou onze Facebook, tiktok en insta in de gaten....
Vathorst-Hooglanderveen
Dorpsdag Hooglanderveen
Altijd op de laatste zaterdag van juni organiseren we onze jaarlijkse gratis toegankelijke Dorpsdag op het Disselplein in Hooglanderveen. De Dorpsdag staat garant voor veel gezelligheid, muziek, optredens, deejays, activiteiten voor iedereen en natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje.
Vathorst-Hooglanderveen
Foodtruckfestival HOPPAAA!
Het HOPPAAA! Foodtruck festival komt eindelijk naar Amersfoort Vathorst! Amersfoort krijgt er een nieuw gezinsvriendelijk foodtruck festival bij. Het HOPPAAA! festival komt van 21 t/m 23 april naar het Kaipark in Vathorst.
Nieuwland
Verslingerd, voor al uw feestversieringe
MAAK VAN ELK FEEST EEN VROLIJK FEEST MET CREATIEVE EN HANDGEMAAKTE FEESTVERSIERING.Stoffen slingersNaamslingersGevelvlaggenVerjaardagskronenCake-Smash setjesLaat je persoonlijke slinger, verjaardagskroon of ander product maken met de door jou uitgekozen stoffen. Alle producten worden met liefde & zorg gemaakt. Kwaliteit, creativiteit en authenticiteit staan altijd voorop.De producten van Verslingerd zijn exclusief en
Vermeerkwartier - Bergkwartier - Bosgebied - Leusderkwartier
Danspaleis Amersfoort Zuid
Het Danspaleis komt weer naar Amersfoort Zuid. Dansen voor 65+ op muziek van toen.
Soesterkwartier - Isselt
Kerstverlichtingsroute
De fietstour door DE kerstwijk van Amersfoort. Kom zaterdag 11 december tussen 15 - 17 uur de route ophalen bij de kerstboom voor de Emmauskerk. Noorderwierweg. Lekker langs de versierde kersthuisjes fietsen. Vanaf zondag is de route online te vinden. soesterkwartierverlicht.nl/fietsroute.