Organisaties in Amersfoort

Ontdek onze 6 organisaties en initiatieven

Vathorst-Hooglanderveen
Foodtruckfestival HOPPAAA!
Het HOPPAAA! Foodtruck festival komt eindelijk naar Amersfoort Vathorst! Amersfoort krijgt er een nieuw gezinsvriendelijk foodtruck festival bij. Het HOPPAAA! festival komt van 21 t/m 23 april naar het Kaipark in Vathorst.
Nieuwland
Winterfestijn in Wijkboerderij Nieuwland
Het WijkBewonersTeam-OnsNieuwland (WBT) helpt graag mee om wat extra sfeer te brengen in de donkere dagen van het jaar. We organiseren daarom op zaterdag 10 december een Gezellig Winterfestijn in en rondom Wijkboerderij Nieuwland; het kloppend hart van
Nieuwland
Verslingerd, voor al uw feestversieringe
MAAK VAN ELK FEEST EEN VROLIJK FEEST MET CREATIEVE EN HANDGEMAAKTE FEESTVERSIERING.Stoffen slingersNaamslingersGevelvlaggenVerjaardagskronenCake-Smash setjesLaat je persoonlijke slinger, verjaardagskroon of ander product maken met de door jou uitgekozen stoffen. Alle producten worden met liefde & zorg gemaakt. Kwaliteit, creativiteit en authenticiteit staan altijd voorop.De producten van Verslingerd zijn exclusief en
Vathorst-Hooglanderveen
Dorpsdag Hooglanderveen
Op zaterdag 25 juni 2022 organiseren we voor de 15e keer onze jaarlijkse gratis toegankelijke Dorpsdag op het Disselplein in Hooglanderveen. Ook dit jaar veel gezelligheid, muziek, optredens, deejays, activiteiten voor jong & oud en natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje.
Vermeerkwartier - Bergkwartier - Bosgebied - Leusderkwartier
Danspaleis Amersfoort Zuid
Het Danspaleis komt weer naar Amersfoort Zuid. Dansen voor 65+ op muziek van toen.
Soesterkwartier - Isselt
Kerstverlichtingsroute
De fietstour door DE kerstwijk van Amersfoort. Kom zaterdag 11 december tussen 15 - 17 uur de route ophalen bij de kerstboom voor de Emmauskerk. Noorderwierweg. Lekker langs de versierde kersthuisjes fietsen. Vanaf zondag is de route online te vinden. soesterkwartierverlicht.nl/fietsroute.