Organisaties in Amersfoort - Kwetsbaar

Ontdek onze 4 organisaties en initiatieven

Nieuwland
Sociaal maatschappelijk betrokken
De situatie rondom zorg en welzijn van migranten ouderen is schrijnend. Er zijn geen laagdrempelige ontmoetingsplekken waar ze naar toe kunnen en wegens taalbarrière worden ze niet geaccepteerd voor deelname bij dagbesteding.
Amersfoort
Stichting Present Amersfoort
Present helpt je graag bij het vinden van een vrijwilligersproject. Voor ons is het dé uitdaging om op basis van jullie aanbod een project te organiseren dat bij jullie past en betekenis heeft voor een ander. Ontdek hoe je –door als groep een ander centraal te stellen– elkaar op een andere manier leert kennen. Dit kan in de vorm van praktische (schilderen, opruimen, tuinieren, etc) of sociale dagprojecten (spelletjes, wandelen, etc) of gezinstrajecten Homies.We werken
Kruiskamp - Koppel
Kinderen/jongeren activiteiten
Heeft u ook leuke ideeën als activiteit of een leuke workshop? Kom eens langs om te kijken wat wij kunnen betekenen voor u.
Amersfoort
Klankbordgroep Psychische Diversiteit
Wij adviseren de Gemeente Amersfoort en maatschappelijk betrokken organisaties over beleid. Wij bespreken onderwerpen die het dagelijks leven van alle Amersfoorters raakt. Wij gebruiken onze eigen ervaring als inwoners van Amersfoort en gebruiken waar nodig ervaringskennis. De klanbordgroep bestaan uit ervaringsdeskundigen op het gebied van psychosociale kwetsbaarheid, armoede, dak- en thuisloosheid en verslaving, naasten en (voormalig) professionals.