Organisaties in Amersfoort - Musea

Ontdek onze 3 organisaties en initiatieven

Soesterkwartier - Isselt
Wijkmuseum Soesterkwartier
Het Wijkmuseum Soesterkwartier is een arbeiderswoning ingericht in de stijl van de jaren ’30-’50. Het neemt je mee op een reis in het verleden naar het leven van toen. Een grote collectie foto’s en documenten weerspiegelt de geschiedenis van een sociaal bewogen wijk. Wisselende thema-exposities leggen de verbinding met ontwikkelingen in de wijk van nu.
Soesterkwartier - Isselt
Wijkmuseum Soesterkwartier
Het Wijkmuseum Soesterkwartier, Sint Bonifaciusstraat 61 is waarschijnlijk HET KLEINSTE MUSEUM VAN NEDERLAND. Het bestaat uit een volledig in oude stijl ingerichte museumwoning met inventaris en een daarachter liggende ruimte voor exposities en lezingen.
Randenbroek - Schuilenburg - Stoutenburg
National Gallery Color House
WAT IS HET?Het National Gallery Color House is een privaat museum voor hedendaagse, realistische kunst. Het museum opende haar deuren eind 2018 en valt op door haar bijzondere en unieke architectuur. OPENINGSTIJDENNational Gallery is open op donderdag, vrijdag en zaterdag van 11:00 tot 17:00 en elke derde zondag van de maand van 13:00 tot 17:00.Toegang €5 volwassen, €2 voor bezoekers tussen 12 en 18 jaar, gratis voor jongere bezoekers.WAT IS ER TE