Organisaties in Amersfoort - Oefentherapie

Ontdek onze 3 organisaties en initiatieven

Nieuwland
Fuse Trainingen
Niemand is hetzelfde en veel mensen hebben zelfs meerdere doelen. Daarom is het belangrijk dat iedereen persoonlijke aandacht en een eigen programma krijgt! Trainen doe je onder begeleiding , zodat jij op een voor jouw verantwoorden manier kan sporten.
Nieuwland
Praktijk voor Oefentherapie Cesar
Oefentherapie Cesar Oefentherapie Cesar is een paramedische behandelmethode, gericht op behandeling en voorkoming van klachten ten gevolge van een onjuist houdings- en bewegingspatroon, al dan niet veroorzaakt door een bepaalde aandoening of ziekte.Persoonlijke coachDe basisgedachte van de Oefentherapie Cesar is dat er voor iedereen binnen zijn/haar mogelijkheden een optimaal houdings- en bewegingspatroon aan te leren is via een gericht leerproces.Dit
Vathorst-Hooglanderveen
I LOVE ME
I LOVE ME is een team van dramatherapeuten en teamcoaches. Onze passie voor het gebruiken van theater als middel en onze toewijding aan de thema’s van I LOVE ME brengt ons samen. Wij delen het geloof dat authenticiteit, zichtbaarheid en zelfvertrouwen essentieel zijn voor geluk, voldoening en effectiviteit. En we worden er enorm blij van om mensen te ondersteunen en aan te moedigen om hier op een leuke en actieve manier aan te werken.