Organisaties in Amersfoort

Kom in contact met organisaties en initiatieven

De Koffiebus
Randenbroek - Schuilenburg - Stoutenburg
De Koffiebus schenkt uitstekende koffie en oprechte aandacht. Elke vrijdag staan we van 10 tot 17 uur op het Euterpeplein als ontmoetingsplek voor de wijk Randenbroek Schuilenburg. Buurtbewoners heten u van harte welkom!
De Koffiebus
Amersfoort
De Koffiebus is een ontmoetingsplek en richt zich actief op de kwetsbare bewoners. Wij willen buurtbanden opzetten en verstevigen. Dat doen we in samenwerking met de initiatieven die er in de wijk zijn. We willen daarnaast een broedplaats zijn voor de wijk waar bewoners worden geïnspireerd en enthousiast worden om (weer) mee te gaan doen aan het welzijn van de wijk. Van harte welkom voor uitstekende koffie en oprechte aandacht!
Het Vlinderhuys
Amersfoort
Het VlinderHuys is een cursuscentrum met een ruim programma, waar professionals hun aanbod vanuit hun eigen praktijk aanbieden. De cursussen zijn gericht op persoonlijke groei en ontwikkeling. Daarnaast is er een mooi programma aanbod van Huysactiviteiten, verzorgd door de vrijwilligers van het Huys. Het VlinderHuys is een unieke plek waar huurders van de ruimtes samenwerken met de vrijwilligers van Stichting het VlinderHuys. Het is op een unieke locatie in Amersfoort, dichtbij het stadscentr Lees meer...
Ontmoetingscentrum De Plataan
Soesterkwartier - Isselt
Professionele dagbesteding en deskundige ondersteuning voor ouderen met een vorm van dementie. Afhankelijk van de mogelijkheden en de behoeften van de bezoeker, wordt bij aanvang gezocht naar een passende ontmoetingsgroep en passende activiteiten. We maken veelvuldig gebruik van onze belevingstuin en werken hier samen met de tuinvrijwilligers in om de (moes)tuin te onderhouden. 4x per week bewegen we met elkaar, want een gezond lichaam heeft een actieve geest. We hebben een gevarieerd aanbod Lees meer...
Hart van Vathorst
Amersfoort
In Hart van Vathorst is een plek om af te spreken en elkaar te ontmoeten. Het gezellige restaurant is open van maandag tot en met zaterdag. Er is koffie, thee gebak en lunch verkrijgbaar. Voor kinderen is er een fijne plek om te spelen. Regelmatig worden er leuke activiteiten georganiseerd. Van Bingo, filmavonden en theatervoorstellingen tot maaltijden en koffie-ochtenden. Kijk op de website en social media voor de actuele agenda.