Organisaties in Amersfoort - Ontspanning

Ontdek onze 3 organisaties en initiatieven

Binnenstad
Yoga Studio Soetra
Bij Studio Soetra, in het oude centrum van Amersfoort, is iedereen welkom om mee te doen met een yogales, een ontspannende massage te krijgen of een heilzame behandeling te boeken.Samen met jou én iedereen uit onze Sangha (community), willen we de reis die yoga heet verder ontdekken en onderzoeken.
Amersfoort
Wandelend Ontspannen
Mind-Walk Amersfoort neemt je graag mee naar buiten om je hoofd leeg te maken. We wandelen met aandacht voor jezelf en de natuur. De wandeling wordt afgewisseld met oefeningen uit de yoga en Qi Gong. Afsluitend begeleid ik een korte meditatie. Iedereen kan meedoen naar eigen kunnen.Tijdstip: woensdag van 15.15- 16.45 uur OF vrijdag van 10 tot 11.30 uur.Startpunt: Het Groene Huis, Schothorsterlaan 21, Amersfoort.Kosten: €6,- per les.Info en aanmelding:
Amersfoort
PlusBus033 Uitjes voor ouderen
Woont u in Amersfoort, bent u 60+ en wilt u regelmatig met anderen op stap? Dan kunt u zich opgeven voor Plusbus033 (voorheen Boodschappenplusbus). Wilt u vaker de deur uit, leuke dingen doen en nieuwe mensen ontmoeten? Of hebt u hulp nodig met het doen van de boodschappen? Onze 9-persoons bus gaat 6 à 7 keer per week op pad. We maken culturele uitstapjes door het hele land, verkennen de omgeving tijdens verrassingstochten, stappen op een rondvaartboot of bezoeken een mooie stad of dorp. Ook