Organisaties in Amersfoort

Ontdek onze 6 organisaties en initiatieven

Vathorst-Hooglanderveen
Repair Café Vathorst-HooglanderVeen
Inwoners van Amersfoort kunnen met een kapotte computer, een ander apparaat dat dienst weigert, een klok die het niet meer doet of wanneer er een naad die los zit in een blouse terecht bij het Repair Café Vathorst-Hooglanderveen in de Kruispunt kerk in Vathorst. Enthousiaste vrijwilligers zijn aanwezig om de spullen nieuw leven in te blazen. Aan reparaties zijn geen kosten verbonden. Eventuele nieuwe onderdelen zijn voor eigen rekening. Een vrijwillige bijdrage is altijd welkom. De entree is
Repair Café Vathorst
Inwoners van Amersfoort kunnen met een kapotte computer, een ander apparaat dat dienst weigert, een klok die het niet meer doet of wanneer er een naad die los zit in een blouse terecht bij het Repair Café Vathorst in de Kruispunt kerk in Vathorst. Enthousiaste vrijwilligers zijn aanwezig om de spullen nieuw leven in te blazen. Aan reparaties zijn geen kosten verbonden. Eventuele nieuwe onderdelen zijn voor eigen rekening. Een vrijwillige bijdrage is altijd welkom. De entree is gratis en
Amersfoort
Klusteam Amersfoort
Klusteam Amersfoort doet klussen bij mensen thuis die niet het netwerk en budget hebben om hun woning of tuin op orde te krijgen.
Amersfoort
Het Bakfietsproject
Het Bakfiestproject is bedoeld voor mensen die weinig te besteden hebben en klusjes in en om het huis hebben die ze zelf niet kunnen doen. Vrijwiligers uit de opvang komen deze klusjes doen.
De Fietswerkplaats
De Fietswerkplaats verkoopt tweedehands fietsen. We kopen geen fietsen in, maar knappen fietsen op die Amersfoorters ons doneren. Jaarlijks zijn dat er zo'n 1000. Ook voor een reparatie aan je fiets kun je bij ons terecht. Je krijgt van te voren te horen wat de kosten zijn.In De Fietswerkplaats werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De begeleiding is in handen van een gediplomeerde fietsenmaker.
Kruiskamp - Koppel
Repair Café Kruiskamp Koppel
Bij een Repair Café kun je gratis naar binnenlopen om samen met anderen je kapotte spullen te repareren. Bezoekers nemen van thuis kapotte spullen mee. In het Repair Café gaan je samen met de deskundige aan de slag. Wie niets te repareren heeft, neemt een kopje koffie of thee.