Organisaties in Amersfoort - Rolstoelvriendelijk

Ontdek onze 198 organisaties en initiatieven

Vermeerkwartier - Bergkwartier - Bosgebied - Leusderkwartier
De Stamtafel
In samenwerking met Indebuurt033 organiseren we elke donderdagochtend tussen 11.30 en 13.00 'De Stamtafel' voor ouderen van boven de 60 die graag op een laagdrempelige manier met buurtgenoten een kopje koffie willen drinken. Onze gastvrouw/heer heet u vanaf 11.30 van harte welkom. Van te voren aanmelden is niet nodig.
Soesterkwartier - Isselt
Tuinmaatjes Soesterkwartier
Mogen er in jouw tuin wel wat tegels gewipt en groen erin? Of is het groen, maar groeit het je een beetje boven het hoofd? Samen met de Tuinmaatjes helpen buren elkaar.
Randenbroek - Schuilenburg - Stoutenburg
Inloop Tuinkamer Nijenstede!
Van maandag tot en met vrijdag bent u welkom bij de inloop en ontmoetingsplaats de Tuinkamer in Nijenstede (Heiligenbergerweg 84). De inloop is van 10:00 tot 16:00 geopend. U bent welkom voor een kopje koffie, lunch of iets anders, net wat u wil! Onze gastvrouw/heer staat de hele dag klaar om u te ontvangen. Mocht u nieuw zijn, dan wijst onze receptioniste de weg. Hopelijk tot snel!
Amersfoort
Platform ex-couveusekinderen -
Platform Ex-Couveusekinderen - Couv-Café Live in Amersfoort, de ontmoetingsplaats voor Prematuur Geboren Volwassenen.Heb jij na je geboorte in een couveuse gelegen en behoefte om mensen met een vergelijkbare start te ontmoeten en ervaringen te delen? Om erkenning en herkenning te vinden bij anderen? Hoewel de omgeving zich vast zo goed als mogelijk probeert in te leven, kan je het pas echt volledig begrijpen als je het zelf ook hebt meegemaakt.Het platform ex-couveusekinderen
Amersfoort
Toon Hermans Huis Amersfoort
Wij bieden psychosociale ondersteuning aan mensen met kanker (waaronder kinderen en jongeren) en hun dierbaren in aanvulling op de medische zorg.Je kunt bij ons binnenlopen - ook zonder verwijsbrief en zonder afspraak - voor een luisterend oor of een kop koffie of thee.Ons aanbod bestaat onder andere uit:één-op-één gesprekken
Amersfoort
Bij Elim - Inloophuis / Bijbelcentrum
Iedereen is welkom Bij Elim! Gezellig praten, taalles, eten of lekker met je handen bezig zijn.
Nieuwland
Helene de Groot Fotografie
Fotograaf breed inzetbaar voor portretten, fotoshoots, reportages en opdrachten voor media, bedrijven, doelgroepen en particulieren. Voor meer informatie en portfolio: helenedegroot.myportfolio.comHeb je behoefte aan professionele foto's voor jouw website, social media of iets anders, stuur dan een bericht naar:
Soesterkwartier - Isselt
Bij Bosshardt Huiskamer in de buurt
Bij Bosshardt is een huiskamer in de buurt waar iedereen jong, oud, arm en rijk, allochtoonof autochtoon welkom is. Je kunt er terecht voor een kop koffie, een luisterend oor, gezellige maaltijden of andere activiteiten. De activiteiten die door Bij Bosshardt worden georganiseerd worden bepaald door de wensen en behoeften in de buurt.
Soesterkwartier - Isselt
Wijkmuseum Soesterkwartier
Het Wijkmuseum Soesterkwartier is een arbeiderswoning ingericht in de stijl van de jaren ’30-’50. Het neemt je mee op een reis in het verleden naar het leven van toen. Een grote collectie foto’s en documenten weerspiegelt de geschiedenis van een sociaal bewogen wijk. Wisselende thema-exposities leggen de verbinding met ontwikkelingen in de wijk van nu.
Soesterkwartier - Isselt
Buurtbudget Soesterkwartier
De plek om buurtbudget aan te vragen binnen de wijk Soesterkwartier, Eemplein en Isselt.
Kruiskamp - Koppel
Proef Kruiskamp Koppel
Proef kruiskamp is een project wat door bewoners georganiseerd wordt. Het betreft een multicultureel eetfestival. Het is de bedoeling dat verschillende culturen elkaar ontmoeten door samen te eten. Buurtbewoners moeten vanachter hun geraniums en gordijnen vandaan komen om wat moois van hun eigen nationaliteit op tafel te zetten. De wijk Kruiskamp kent 73 verschillende culturen. Het streven is om zoveel mogelijk verschillende gerechten in kraampjes te delen met elkaar. Om de sfeer te verhogen
Soesterkwartier - Isselt
Wijkberaad G1000Soesterkwartier
Er komt een G1000 Wijkberaad in het Soesterkwartier!De komende jaren gaat er een heleboel veranderen in de wijk. Wij zien dat als kans om de wijk beter te maken voor iedereen die er al woont en voor iedereen die er de komende jaren bijkomt. Wat daarvoor belangrijk is weten wij als inwoners het beste! Initiatiefnemer van dit G1000 wijkberaad is een groep wijkbewoners. Wij zijn nieuwsgierig naar ons Soesterkwartier. We vinden het belangrijk dat de hele wijk wordt