Organisaties in Amersfoort - Speeltuinen

Ontdek onze 7 organisaties en initiatieven

Amersfoort
Buurtspeelcoach
Buitenspelen door en voor kinderen.De Buurtspeelcoach faciliteert speelclubs en initiatieven van kinderen in heel Amersfoort. Als school voorbij is, is het tijd voor buitenspelen, kind zijn. Niet zoveel moeten, wel veel mogen. Kinderen zijn de experts in buitenspelen, dus zijn zij de Speelbaas. Wij zijn er voor een steuntje in de rug, het zichtbaar maken dat buitenspelen heel leuk is, en training en ontwikkeling van de kinderen die graag wat meer willen betekenen voor de buurt.
Jeugd Vakantie Feest
Een week lang, van 14 t/m 18 augustus 2023 (ma, di, do en vr,) o.a. springkussens, mega stormbaan, rodeostier, basejump, hindernisbaan, schuimparty en nog veel meer. Ook wordt er voor versnaperingen gezorgd. Het belangrijkst is dat het voor alle kinderen en alle culturen toegankelijk is.
Soesterkwartier - Isselt
Zomerhuttenbouwen Soesterkwartier
Het zomerhuttenbouwen in de laatste week van de zomervakantie is al niet meer weg te denken uit het Soesterkwartier.Een hele week huttenbouwen voor kinderen van 6 t/m 14 jaar. Elke dag bouwen we de hutten met de kinderen op en aan het eind van de dag breken vrijwilligers ze weer af om de volgende dag met een schone lei te kunnen herbeginnen.Schrijf je vóór 16 juli in via de website
Soesterkwartier - Isselt
Winterkwartier in de Verkeerstuin
Het leukste gratis kinderfeest tussen Kerst en Oud & Nieuw ! Na twee jaar afwezigheid i.v.m. corona, vindt de elfde editie van het Winterkwartier in de Verkeerstuin op de Wagenwerkplaats plaats op woensdag 28 & donderdag 29 december 2022. Het thema van dit tweedaagse evenement is “De revival van de Skelterhelden!”Beleef een onvergetelijke middag vol gratis activiteiten voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor iedereen zijn er lekkere hapjes en
Soesterkwartier - Isselt
Speeltuin het Soesterkwartier
Speeltuin en recreatievereniging 'het soesterkwartier' is opgericht op 1 januari 1925 door de jeugd, voor de jeugd.
Soesterkwartier - Isselt
Verkeerstuin
Kinderen kunnen bij ons skelteren in onze grote hal en bij lekker weer kan er ook naar buiten geskelterd worden. Ondertussen een plek die niet meer weg te denken is op de Wagenwerkplaats.