Organisaties in Amersfoort - Taalonderwijs

Ontdek onze 7 organisaties en initiatieven

Amersfoort
Bij Elim - Inloophuis / Bijbelcentrum
Iedereen is welkom Bij Elim! Gezellig praten, taalles, eten of lekker met je handen bezig zijn.
Kruiskamp - Koppel
Kinderen/jongeren activiteiten
Heeft u ook leuke ideeën als activiteit of een leuke workshop? Kom eens langs om te kijken wat wij kunnen betekenen voor u.
Educatief spelatelier
Het educatief spelatelier is een bewonersinitiatief van Bellinda Bladergroen. Elke week spelen we samen spelletjes waar je iets van kunt leren, vooral op het gebied van taal en rekenen. Naast taalontwikkeling leer je ook strategisch denken en samenwerken.
Amersfoort
IMC On Tour +
IMC On Tour+ biedt nieuwkomers (12-18 jaar) een aanvullend onderwijsprogramma aan, afgestemd op hun niveau en leeftijd. Door bevlogen gastdocenten uit verschillende vakgebieden voor de klas te zetten bevorderen we een succesvolle integratie en verbreden we de toekomstperspectieven van de kinderen.De leerlingen krijgen wekelijks een les van een gastdocent die komt vertellen over zijn of haar beroep. Niet alleen vertellen, we gaan het vooral beleven! Dus een rechtszaak naspelen bij de
Amersfoort
RT Prima
Ik geef remedial teaching aan leerlingen van de basisschool en het voortgezet onderwijs. Ik ben geregistreerd lid van de beroepsvereniging voor remedial teachers (LBRT) en heb veel ervaring in het begeleiden van leerlingen met dyslexie of dyscalculie. De lessen zijn individueel. Bij de begeleiding neem ik ook altijd contact op met de school van de leerling voor afstemming. Voor leerlingen van st. Leergeld hanteer ik een apart tarief zodat zij een jaar lang wekelijks een les kunnen krijgen.