Organisaties in Amersfoort

Ontdek onze 3 organisaties en initiatieven

Familievoorstelling ‘Zirkøes
Op 22 januari 2022 om 14:30 gaat de familievoorstelling (4+) ‘Zirkøes Fañtaztikå’ van Theatergroep Heer Otto in première in De Lieve Vrouw in Amersfoort.
Vathorst-Hooglanderveen
Theaterweek in De Kamers (11-14 jr)
Ben jij tussen de 11 en 14 jaar oud, vind je het leuk om theater te maken en je zit je vol met ideeën? Dan is de Theaterweek echt iets voor jou!In de zomervakantie wordt in samenwerking met Bzzzonder en ABC de Theaterweek georganiseerd. Van 11 tot en met 15 juli in Vathorst, in Theater De Kamers. Elke dag gaan wij van 10:00 tot 15:00 de hele dag theater maken en werken aan een geheel eigen stuk, dat wij op vrijdagavond 15 juli presenteren aan alle ouders, familieleden en vrienden die g Lees meer...
Vathorst-Hooglanderveen
Theater De Kamers
Theater de Kamers is een knus familietheater in Vathorst. Iedereen is welkom, wat je talent, achtergrond of zorgvraag ook is. We programmeren voorstellingen, maken theater in de Theatermakerij en vangen na school kinderen op in de theater-bso van Bzzzonder. Ook kun je bij Theater De Kamers vergaderen, feesten, overleggen of repeteren. Bij de haard, op het toneel in de spotlights of buiten op het ‘strand’: voor elke gelegenheid hebben we een inspirerende en creatieve ruimte te huur.