Organisaties in Amersfoort - Zingen

Ontdek onze 3 organisaties en initiatieven

Nieuwland
Huiskamerkoor Nieuwland
HUISKAMERKOOR NIEUWLANDOns gezellige Huiskamerkoor Nieuwland bestaat alweer acht maanden! Wat gaat de tijd snel en wat genieten we elke week weer van de leuke liedjes en de fijne sfeer. De liedjes zijn gevarieerd en zingen doen we veelal twee- of driestemmig en met veel plezier. Houdt u ook van zingen en gezelligheid? U bent van harte welkom op de dinsdagavond in de school De Bonte Koe. Bonte koe 1 te Nieuwland, Amersfoort. De tijden zijn van 19.15 tot
Binnenstad
Yoga Studio Soetra
Bij Studio Soetra, in het oude centrum van Amersfoort, is iedereen welkom om mee te doen met een yogales, een ontspannende massage te krijgen of een heilzame behandeling te boeken.Samen met jou én iedereen uit onze Sangha (community), willen we de reis die yoga heet verder ontdekken en onderzoeken.
Amersfoort
Zingen in het Park
Iedere laatste zondag van de maand wordt in Park Randenbroek gezongen door een bont gezelschap van zangers en mensen die denken niet te kunnen zingen. Er is geen dirigent, maar wel een boekje met songteksten beschikbaar. Het repertoire is zeer divers. Vrije inlooop. Verzamelen zondag 11.00 uur bij de ingang van het park aan de Bisschopsweg.