Prikbord van Amersfoort

Ontdek de 29 oproepen van je buren

Aangeboden
Ontmoeten

Gratis Kinder Film Evenement in pathe

Wil jij op 15 februari de exclusieve vertoning van de familiefilm De Swarte Krie van de Deelen bijwonen in Pathe Amersfoort? Dan is dit jouw kans om een gratis kaartje te bemachtigen voor deze filmmiddag inclusief workshop!

De middag is bedoeld voor kinderen uit de bovenbouw van de basisschool (groep 5,6,7 en 8). Broertjes, zusjes en ouders zijn natuurlijk ook van harte welkom! Let op: het leeftijdsadvies is 6 jaar en ouder. 

Tijdens deze middag bekijk je de 30 minuten durende familiefilm De Swarte Krie van de Deelen, maar dat niet alleen! 

De rest van de middag staat in het teken van het ontwikkelen van de fantasie. Zo is er een Meet & Greet met de Swarte Krie en een workshop natuurpoppen maken.  

Lijkt dit jou leuk? Reserveer nu jouw kaartje. Gebruik onderstaande kortingscode, zodat jullie deze speciale middag kunnen beleven in de bioscoop! 

KORTINGSCODE: de-swarte-krie-amersfoort

(na het toevoegen van de code gaat het bedrag in het winkelmandje op €0,-) 

Gevraagd
Helpen

Het Binnenland zoekt tuinhulp/klussers

Op Het Binnnenland werken we aan een duurzame ontmoetingsplek met in de toekomst verschillende activiteiten.

Op dit moment zijn we vooral bezig met het aanplanten van de tuin, dit gaat om 1 hectare waar we uiteraard veel bloemen willen, maar ook een vijver en een moestuin. Hiervoor moeten sommige bomen weg en plaatsen we jonge bomen terug.

Ook zijn we volop bezig met klussen aan het huis dat als samenkomst ruimte functioneert.

Ben jij iemand die graag in de natuur werkt, of liever een boormachine vasthoudt, wees welkom op Het Binnenland.

Hoeveel je er bent kunnen we uiteraard afstemmen, en wij zorgen voor de lunch.

Samenvatting

 • Vrijwilligerswerk midden in de natuur
 • Inclusief lunch
 • Planten, graven, hout hakken, timmeren, ontspannen
 • Zo nu en dan stoken we het kampvuur op
 • 500 meter vanaf Vathorst en toch tussen de weilanden
 • Je hoeft niks te kunnen, je leert het vanzelf

We horen graag van je!

Prijs

Gratis
Aangeboden
Helpen

Informatieavond Projectbegeleider

Is het iets voor jou om groepen vrijwilligers te begeleiden? Op donderdagavond 23 februari organiseert Stichting Present een informatieavond over de rol van projectbegeleider.

Meer weten? Lees het ervaringsverhaal van Clara op onze website: https://stichting.stichtingpresent.nl/amersfoort/2023/01/10/ik-hou-van-organiseren-en-verbindingen-leggen/

Of bekijk de vacature: https://stichting.stichtingpresent.nl/amersfoort/vacature-projectbegeleider/

Locatie: Nijverheidsweg-Noord 60-35, Tijd: 19.45 uur (inloop vanaf 19.30 uur)

Aanmelden kan via: https://forms.gle/Vrcrc2ig5EMYDcKt9, of door een mail te sturen naar info@presentamersfoort.nl.

Aangeboden
Meedoen

Huiskamerkoor Nieuwland

HUISKAMERKOOR NIEUWLAND

Op 10 januari 2023 zijn we gestart met een " huiskamerkoor". Het doel is gezellig samen te zingen en om leuke, sociale contacten te creëren. 

We streven niet naar optredens, maar als dat zo uitkomt zijn we van de partij. Onze muziek is voor iedereen toegankelijk en bestaat uit pop, klassiek, evergreens en nog veel meer. Houdt u van zingen en gezelligheid? Doe dan mee!!

De repetities zijn op dinsdagavond van 19.45 tot 21.45 u en worden gehouden in de school: De Bonte Koe. Bonte Koe 1 in Nieuwland, Amersfoort.

De muzikale begeleiding is o.l.v Rian Monkhorst. Zij geeft ook begeleiding op Het Middelpunt in Zielhorst.

De contributie is €20,-- per maand en koffie en thee zijn € 0,50. Wilt u verdere informatie dan kunt u bellen of mailen naar:

Trudy van Essen tel: 06-53515370 (trudy.van.essen@gmail.com)

Ankie Peters tel: 06-52689332 (ankie.peters001@gmail.com)

We hopen u te mogen ontmoeten!!

Aangeboden
Helpen

Buurtkastje Nieuwland

Buurtkastje Nieuwland

Hij hangt er nu al een maand en het is een groot succes; het Buurtkastje ter hoogte van Poortersdreef 50!

Dank aan alle mensen die tot nu toe levensmiddelen er in hebben gezet, want buurtbewoners kunnen dit goed gebruiken!

Dus kun je iets missen, of kun je iets gebruiken? Loop eens langs!

Items die er regelmatig in staan zijn rijst, diverse pastasoorten, meel, koffie en thee, houdbare zuivel, koekjes, blikgroente, soms ook verse producten, babyproducten en maandhygiene.

Namens het Buurtkastje een gezond en gelukkig 2023!

Aangeboden
Ontmoeten

Wijkmaaltijd Kruiskamp.

Samen met wijkbewoners gezellig, gezond eten en genieten in de Witte Vlinder. Waar: Van Galenstraat 30. Wanneer: Elke 2 woensdag van de maand. Hoe laat: Vanaf 17.45 inloop 18.00 - 19.00 uur. Vrijwilligers koken, na afloop ruimen we samen op. De prijs voor het eten is € 5,- per persoon. Contant betalen bij binnenkomst. Wil je mee eten. reserveer dan min. 2 dagen vooraf. Er is beperkt plek.

Aangeboden
Ontmoeten

De smaakmakers

Voor jongeren die willen leren koken. Samen met een groepje jongeren leer je op een gezellige manier een gezonde maaltijd samen te stellen. Tijdens de 4 kooklessen leer je verschillende gerechten te maken. Dieetwensen geef het door. Wanneer: De cursus is op de Woensdag. Hoe laat: van 16.00 - 19.00 uur Waar: in de keuken van de Witte Vlinder van Galenstraat 30

Prijs

€10,00
Aangeboden
Ontmoeten

2- daagse workshop masseren

Wil je wel eens kennis maken met massage? Lijkt het je leuk om iemand te masseren bijvoorbeeld: je partner, je vriendin of gewoon je buurvrouw? Of wil je zelf wel eens gemasseerd worden? Dan is deze workshop misschien iets voor je.

Massages geven meer rust en ontspanning en zorgen voor een goede bloedsomloop waardoor er veel afvalstoffen afgevoerd kunnen worden. We gaan lekker veel oefenen zodat je er snel handigheid in krijgt.

Deze 2- daagse workshop wordt 2x gegeven de 1ste op zaterdag 11 en 25 februari en de 2de op zaterdag 18 februari en 4 maart.

Neem 2 grote en 2 kleine handdoeken mee en je eigen lunch, trek makkelijke kleding aan en warme sokken.

We starten om 10.00 uur en stoppen rond 16 uur. De kosten zijn 150 euro, incl. koffie/thee/ en een overheerlijke vegasoep. Adres: De Vergulde Wagen 103, 3824 CK, Amersfoort (Nieuwland)

Aangeboden
Ontmoeten

Filosofie en zelfkennis

Op maandag 30 januari starten we weer met 12 wekelijkse bijeenkomsten 'Filosofie en zelfkennis'. Ben je geïnteresseerd in persoonlijke spirituele groei en ontwikkeling en wil je meer kennis over de oorzaken en gevolgen in je leven? dan is dit misschien iets voor jou.

Kosten: 12,50 euro incl. koffie/thee Tijd: 19,30 tot 21,30 uur Adres: De Vergulde Wagen 103, 3824 CK, Amersfoort, (Nieuwland) Wil je meer info? kijk dan even op www.conjahopman.nl

Hartegroet, Conja Hopman

Aangeboden
Ontmoeten

Spelletjesavond voor jongeren

Op 20 januari 2023 vindt in Huis Miereveld in Amersfoort een spelletjesavond plaats voor jongeren met een fysieke beperking.

"We denken dat we met deze spelletjesavond echt in een behoefte voorzien," zegt Jasmine Osinga. "Eenzaamheid onder jongeren is een groot probleem, en voor jongeren met een fysieke beperking is het misschien wel extra belangrijk om contact met leeftijdsgenoten te onderhouden."

De spelletjesavond begint om 19:00 uur en de toegang is gratis. Opgeven kan via https://www.eventbrite.nl/e/tickets-spelletjesavond-in-huis-miereveld-475910821077

Aangeboden
Meedoen

Dagbesteding & Leerwerk: Groen & Hout

Onze groen & houtploeg gaat dagelijks op pad. We werken aan mooie tuinen voor mensen, bedrijven, scholen en zorginstellingen. En we hebben nog ruimte voor nieuwe deelnemers!

Wil je hoveniersvaardigheden zoals werken met een bosmaaier en klantcontact? Plan een rondleiding in. Bij een klik van beide kanten, kom je kennismaken met ons fijne team. Samen met jou stellen we dan een plan op en bepaal je aan welke doelen je wil werken. Op jouw tempo.

We zien je graag. Neem contact op via: info@landinzicht.net of 06 36410874

Aangeboden
Ontmoeten

Repair Cafe Kruiskamp-Koppel

Zaterdag 17 December is er weer Repair Café

Gevraagd
Helpen

Entree zoekt een secretaris voor bestuur

Stichting Ontmoetingscentrum Entree Amersfoort in de wijk Randenbroek is een ontmoetings- en activiteitencentrum waar mensen kunnen deelnemen aan o.a. Nederlandse les, huiswerkbegeleiding voor kinderen, kookles en naailes. Ook kunnen mensen binnenlopen voor hulp bij b.v. contact met instanties, brieven lezen en schrijven e.d.

Entree staat open voor iedereen, maar de meeste mensen die bij Entree binnenkomen, zo’n 90 volwassenen en ook 90 kinderen, hebben een migratie achtergrond, vaak een minder dan gemiddelde kennis van de Nederlandse taal en samenleving. Zij komen uit alle wijken in Amersfoort.

Er zijn ruim 85 vrijwilligers, 2 tot 5 stagiaires betrokken bij Entree, er zijn 2 betaalde parttime coördinatoren.

Wat heeft Ontmoetingscentrum Entree de nieuwe bestuurder te bieden?

Bij kunnen dragen aan ontwikkeling van anderen, wat een goed gevoel geeft. Het werken in een fijn team en dito sfeer.

Profiel van de secretaris voor Entree

·        Heeft bestuurlijke ervaring, liefst in een non-profit organisatie.

·        Kan zich vinden in de missie en visie van Entree.

·        Heeft affiniteit met en is betrokken bij de doelgroep.

·        Onderschrijft de werkwijze van Entree.

·        Heeft sociale vaardigheden en is collegiaal.

·        Heeft bij voorkeur ervaring c.q. affiniteit met het onderwijs.

Taken van de secretaris bij Entree

 • Samen met de andere bestuursleden verantwoordelijkheid dragen voor het goed functioneren van Entree.
 • Het mee bedenken van de agendapunten en het in overleg met de voorzitter opstellen en versturen van de agenda en de stukken. Het verzorgen van de notulen en het versturen van de post.
 • Verantwoordelijk zijn voor het archief

Wij zijn op zoek naar een functionaris die zich voor langere tijd wil verbinden aan Entree. De tijdsinvestering is ongeveer 10 uur per maand.

Voor meer informatie over Entree kunt u via de mail contact opnemen met Toos de Ree van het bestuur van de stichting of verwijzen wij u graag naar onze website: www.entree.jouwweb.nl

stichtingontmoetingscentrum@gmail.com

033 7520045 06 51871138

Gevraagd
Helpen

Pedicure Modellen gezocht

Pedicure Modellen gezocht voor 3 & 17 december

Prijs

Gratis
Gevraagd
Helpen

Vrijwilliger beeldhouwen met speksteen

Het mooiste kunstwerk dat je ooit zult maken? De glimlach op het gezicht van onze deelnemers.

We zoeken iemand die onze deelnemers van de dagbesteding komt begeleiden in het beeldhouwen. Professionele begeleiding op het gebied van zorg is aanwezig, zodat jij je kunt focussen op het creatieve proces.

Je laat onze deelnemers kennismaken met wat speksteen inhoudt en welke technieken daarbij komen kijken. Met een klein groepje deelnemers ga je samen op ontdekkingsreis. De een doet dat het liefst in stilte, een ander deelt levensverhalen. In onze creatieve ruimte zijn alle materialen aanwezig om samen iedere week dinsdag van 11 uur ‘s ochtends tot half 1 ‘s middags aan de slag te gaan.

Kom jij ons helpen of heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op!

Over Land in Zicht

Land in Zicht is een groene en sociale onderneming aan de rand van Amersfoort Vathorst. Wij zorgen voor mens en aarde door samen te werken aan mogelijkheden. Dat doen we met dagbesteding en leerwerktrajecten, een Groen- en Houtbedrijf, een Tuinderij en in de toekomst een Theehuis.

Aangeboden
Helpen

Bridge les

Heb je nog nooit bridge gespeeld en wil je het eens proberen? Ik leg het spel graag aan je uit.

Aangeboden
Ontmoeten

Workshop fotoshop

Hoi, mijn hobby is fotoshop. Ik wil deze workshop aanbieden op de dinsdag morgen in Ontmoetingscentrum De Herberg om 10.30 uur. Heb je belangstelling, stuur mij dan een mail.

Gevraagd
Helpen

Regelpersoon

Regelpersoon gezocht!

Wie vindt het leuk om de uitleen van de buurtbakfiets te regelen? De bakfiets kan gebruikt worden voor vervoer van spullen. Hij mag tegen een kleine vrijwillige bijdrage geleend worden bij Da Vietsie.

Dat regelen doe je niet alleen, er is al iemand anders gevonden met wie je het samen kunt organiseren.

Gevraagd
Helpen

Coördinator voor straatambassadeurs

Als coördinator van de straatambassadeurs weet jij wat er allemaal speelt in Amersfoort Zuid en weet je hen te inspireren met leuke tips en ideeën.

Je weet wie er in jouw straat woont en wat er speelt. Je kent de oudere inwoners, je weet wie hulp vragen en wie die hulp kunnen bieden. Straatambassadeurs zorgen er ook voor dat hun buren de weg naar de informatiewinkel, het wijkteam en andere voorzieningen in de wijk kennen.

* Je draagt bij aan een prettige en leefbare straat, flat of pleintje

* Je wil met andere bewoners meedenken over wat je voor elkaar kunt betekenen

* Je verwelkomt nieuwe bewoners van jouw straat

* Je brengt een kaartje of bloemetje bij geboorte, ziekte, huwelijk ed.

* Je vult het voor een deel op jouw eigen wijze in

* Je kunt en durft een praatje te maken met je buren, op straat of aan de deur

* Je vindt het leuk om je buren te verrassen met bv. een bloemetje of een kaartje als ze ziek zijn, iets te vieren hebben ed.

* Je bent misschien al degene in de straat of flat die iedereen kent en die met iedereen een praatje maakt

* Je hebt ideeën over wat er anders kan in jouw straat, flat of plein

* Je weet wat er leeft in jouw straat, we kijken om naar elkaar en we werken positief   en verbindend.

Je kunt als coördinator Straatambassadeur starten wanneer het jou het beste uitkomt. Het kost je een paar uur per week.

Je krijgt ondersteuning bij wat je doet en hoe je dat kunt doen, van de Buurtnetwerker van Indebuurt033. Je wordt 'ingewerkt' door de huidige coördinator en je beheert het budget samen met één van de straatambassadeurs.

Aangeboden
Ontmoeten

DonderdagAvondMaaltijd in Wijkboerderij

Elke donderdagavond organiseren enthousiaste vrijwilligers uit onze wijk een gezellige maaltijd in de Deel van Wijkboerderij Nieuwland. Denk hierbij aan pannenkoeken, Italiaans, Syrisch, Chinees, hamburgers, enz..

We hopen vooral op veel gezelligheid en ontmoetingen met mensen uit Nieuwland. Zo mogelijk ook met mensen die elkaar nog niet kennen. Iedereen is welkom.

De kosten van deze maaltijden bedragen tussen €5.00 en €10.00 en zijn afhankelijk van wat er wordt geserveerd.

Gevraagd
Helpen

Huismeester

VACATURE HUISMEESTER

​​​​​​​Ben jij onze nieuwe betrokken vrijwilliger die zich in wilt zetten voor ons Ontmoetingscentrum? Die het leuk vindt dat alles goed geregeld is, zodat onze 80 vrijwilligers prettig kunnen functioneren in ons gebouw?

Binnen beheer en financiën is een vacature van een vrijwilliger voor "Huismeester" met een verwachte inzet van gemiddeld 2 tot 4 uur per week. Je woont bij voorkeur in de wijk Nieuwland in Amersfoort. Je bent handig en hebt plezier in allerhande klusjes.

Voor meer informatie neem contact op met:

carolienvanmiddelaar@deherbergnieuwland.nl

Gevraagd
Helpen

Gezocht: een op een huiswerkbegeleiders!

Help jij een kind met lezen, woordenschat, verhaaltjessommen en wereldoriëntatie? We zoeken een vrijwilliger vanaf een uur in de week! Wie helpt onze aardige kinderen die kampen met een achterstand op het gebied van woordenschat en begrijpend lezen, maar ook redactiesomen?

Meer dan 40 vrijwilligers werken bij Entree individueel met een schoolkind. Veel kinderen zijn hier wel geboren, maar Nederlands is niet de spreektaal thuis. Sommige kinderen zijn later naar Nederland gekomen en moeten nog een inhaalslag maken. Bij Entree zijn wachtlijsten van kinderen die graag een extra steuntje in de rug krijgen. Met een uur per week kun je al een hoop betekenen. Kom jij ons team enthousiaste vrijwilligers versterken?

Prijs

Gratis
Gevraagd
Helpen

Marketing en Communicatie

Wij zoeken iemand die zich wil bezighouden met de externe communicatie voor dorpshuis De Neng.

Werkzaamheden:

·   Vergroten van de naamsbekendheid van Dorpshuis de Neng

·   Creatief schrijven voor advertenties, flyers, uitnodigingen, uitingen op

social media etc.

·   Onderhoud contacten met relevante media (Indebuurt033, Hoogland

samen)

·   Website actueel en uitnodigend houden

·   Inzetten en onderhouden van social media in het algemeen

Competenties:

·   Kennis en ervaring met het onderhouden van website en social media

·   Zelfstandig, pro-actief werken en verantwoordelijkheid dragen voor dit project

·   Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

·   Affiniteit met hetdorpsgevoel

·   Conformeert zich aan het beleid en de visie van de Stichting

Aangeboden
Helpen

Integratieve kindercoaching vergoed

De ouder en kind begeleiding van Jeugd- en Kinderpraktijk Rota wordt dankzij de samenwerking met Zorg Rondom vergoed per september 2022. Kan je kind hulp gebruiken bij boos gedrag of ben je hulpverlener of intern begeleider op school en lijkt het je leuk om in de toekomst samen te werken? Stuur me dan even een berichtje.

Gevraagd
Meedoen

Bassen en tenoren

Hooglands Volkoren zoekt mannen voor ons popkoor. Bas of Tenor? Bij ons mag jij je stem laten horen. Op donderdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur repeteren we in de Driespan in Hoogland. Met daarna tijd voor een drankje.

Loop binnen en zing mee. Aanmelden en info bij Gerard Fremouw: gefre1948@gmail.com I

Je kunt ook kijken op onze website : www.hooglandsvolkoren.nl

Tot gauw!

Gevraagd
Helpen

vrijwillige chauffeurs gezocht

AUTOMAATJE VOOR LIENDERT/ RUSTENBURG

Houd je van autorijden en geniet je van sociale contacten? Zoek je flexibel vrijwilligerswerk, naast andere bezigheden? Meld je dan aan als chauffeur!

Omschrijving

ANWB AutoMaatje Amersfoort is een vervoersservice waarbij vrijwilligers minder mobiele plaatsgenoten op verzoek vervoeren. Vrijwillige chauffeurs gebruiken daarvoor hun eigen auto.

 

Werkzaamheden

Als vrijwillige chauffeur help je plaatsgenoten uit eigen omgeving weer op weg. Zij kunnen zelf moeilijk de deur uit omdat ze minder mobiel zijn en geen redelijk alternatief hebben. Je vervoert met je eigen auto en loopt mee ter ondersteuning of voor de gezelligheid als dat gewenst is. De ritjes variëren van samen boodschappen doen, tot een bezoek aan het ziekenhuis of dokter. Gewoon naar de Hei, omdat deze zo mooi in bloei staat of naar het sociaal wijkrestaurant van Het Huis van Bartels. We zijn een gezellig netwerk van enthousiaste vrijwilligers en een grote groep leuke deelnemers die we helpen hun wereld weer te vergroten. Je inzet is afhankelijk van wanneer je kan rijden. Dit bepaal je zelf. Dat kan variëren van een aantal ritten per week tot een ritje per maand.

 

Bel ANWB AutoMaatje Amersfoort op 06-53700784 of mail automaatje.amersfoort@gmail.com om je aan te melden als vrijwilliger.

Kijk op www.automaatje-amersfoort.nl voor meer informatie.

https://www.automaatje-amersfoort.nl/waar-is-het-voor/

Gevraagd
Helpen

Gastheer en/of Gastvrouw

We zijn altijd op zoek naar gastvrouwen/-heren voor Dorpshuis de Neng. Want vele handen maken het werk licht.

Je bent werkzaam achter de bar en verzorgt een lekker kopje koffie en/of een drankje.

Ook help je bij cateringopdrachten en het klaarzetten van zalen of de koelkasten bijvullen.

 Wat ga je doen?

Vooral voor de weekend- en avonddiensten hebben wij nog mensen nodig.

Dit is geen wekelijks werk, naar eigen keuze word je ingezet.

Wij willen graag in contact komen met mensen die van aanpakken weten.

Gevraagde kennis en vaardigheden:

 • Zelfstandig
 • Dienstverlenend
 • Klantgericht
 • Secuur
 • Betrouwbaar
 • Sociaal
Aangeboden
Meedoen

ANWB AutoMaatje Amersfoort

Ben je zelf minder mobiel en voor jouw vervoer afhankelijk van anderen? En moet je daardoor teveel thuisblijven?

Met ANWB AutoMaatje kom je weer onder de mensen!

ANWB AutoMaatje Amersfoort is voor inwoners van de gemeente Amersfoort die minder mobiel zijn en geen redelijk vervoersalternatief hebben. Zij kunnen gebruik maken van ANWB AutoMaatje Amersfoort. ANWB AutoMaatje is een vervoerservice waarbij vrijwilligers minder mobiele plaatsgenoten op verzoek vervoeren. Vrijwillige chauffeurs gebruiken daarvoor hun eigen auto.

Jouw vervoer beperkt zich niet tot een bezoek aan ziekenhuis, dokter of fysiotherapeut. Je schakelt ANWB AutoMaatje ook gewoon in voor leuke doelen als een bezoekje afleggen, naar de kapper of gezellig winkelen. Ook een bezoek buiten de gemeente is mogelijk. Om gebruik te kunnen maken van ANWB AutoMaatje neem je contact op met ANWB AutoMaatje Amersfoort. Deelname aan ANWB AutoMaatje is tegen een onkostenvergoeding van 35 cent per kilometer en eventuele parkeerkosten.

Zo werkt ANWB AutoMaatje op hoofdlijnen

 1. Heb je vervoer nodig? Neem dan twee dagen van tevoren contact op met ANWB AutoMaatje Amersfoort.
 2. Vervolgens wordt een vrijwilliger uit de poule van chauffeurs gezocht die jou, op het door jouw gewenste moment, wil rijden.
 3. Je wordt teruggebeld als er een vrijwilliger beschikbaar is. Daarbij word je geïnformeerd over de globale hoogte van de verschuldigde onkostenvergoeding. Deze vergoeding bedraagt € 0,35 per kilometer gerekend vanaf het huis van de vrijwilliger – vermeerderd met eventuele parkeerkosten.
 4. Op het afgesproken moment meldt de vrijwilliger zich bij jou en ga je samen op stap. Bij korte ritten zal hij vaak bij jou blijven. Zit er veel tijd tussen heen- en terugrit? Dan maakt hij een afspraak wanneer hij weer klaarstaat voor de terugreis.
 5. Je betaalt de onkosten - vergoeding na de rit rechtstreeks aan de vrijwilliger.

Meedoen met ANWB AutoMaatje? Neem contact op met ANWB AutoMaatje Amersfoort en schrijf je gratis in. Bel 06 - 537 007 84 (maandag t/m donderdag van 9:00 - 12:00 uur) of mail: automaatje.amersfoort@gmail.com

Of kijk voor meer informatie www.automaatje-amersfoort.nl

Op de site kun je ook lezen hoe je je als vrijwilliger (chauffeur) kunt aanmelden.

Aangeboden
Meedoen

Ukelele Club voor volwassenen

Ukelele leren Spelen?

In Nieuwland is een nieuwe cursus voor volwassenen. 7 groepslessen van 45 mimuten. Leer jouw eerste akkoorden en ritmes op bekende liedjes. Les van een professionele instructeur. Ga naar onze website voor alle details en inschrijven

Prijs

€69,58
Zoom