Prikbord van Amersfoort

Ontdek de 30 oproepen van je buren

Gevraagd
Helpen

Gezocht: een op een huiswerkbegeleiders!

Help jij een kind met lezen, woordenschat, verhaaltjessommen en wereldoriëntatie? We zoeken een vrijwilliger vanaf een uur in de week! Wie helpt onze aardige kinderen die kampen met een achterstand op het gebied van woordenschat en begrijpend lezen, maar ook redactiesomen?

Meer dan 40 vrijwilligers werken bij Entree individueel met een schoolkind. Veel kinderen zijn hier wel geboren, maar Nederlands is niet de spreektaal thuis. Sommige kinderen zijn later naar Nederland gekomen en moeten nog een inhaalslag maken. Bij Entree zijn wachtlijsten van kinderen die graag een extra steuntje in de rug krijgen. Met een uur per week kun je al een hoop betekenen. Kom jij ons team enthousiaste vrijwilligers versterken?

Prijs

Gratis
Gevraagd
Helpen

Marketing en Communicatie

Wij zoeken iemand die zich wil bezighouden met de externe communicatie voor dorpshuis De Neng.

Werkzaamheden:

·   Vergroten van de naamsbekendheid van Dorpshuis de Neng

·   Creatief schrijven voor advertenties, flyers, uitnodigingen, uitingen op

social media etc.

·   Onderhoud contacten met relevante media (Indebuurt033, Hoogland

samen)

·   Website actueel en uitnodigend houden

·   Inzetten en onderhouden van social media in het algemeen

Competenties:

·   Kennis en ervaring met het onderhouden van website en social media

·   Zelfstandig, pro-actief werken en verantwoordelijkheid dragen voor dit project

·   Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

·   Affiniteit met hetdorpsgevoel

·   Conformeert zich aan het beleid en de visie van de Stichting

Aangeboden
Helpen

Integratieve kindercoaching vergoed

De ouder en kind begeleiding van Jeugd- en Kinderpraktijk Rota wordt dankzij de samenwerking met Zorg Rondom vergoed per september 2022. Kan je kind hulp gebruiken bij boos gedrag of ben je hulpverlener of intern begeleider op school en lijkt het je leuk om in de toekomst samen te werken? Stuur me dan even een berichtje.

Gevraagd
Meedoen

Bassen en tenoren

Hooglands Volkoren zoekt mannen voor ons popkoor. Bas of Tenor? Bij ons mag jij je stem laten horen. Op donderdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur repeteren we in de Driespan in Hoogland. Met daarna tijd voor een drankje.

Loop binnen en zing mee. Aanmelden en info bij Gerard Fremouw: gefre1948@gmail.com I

Je kunt ook kijken op onze website : www.hooglandsvolkoren.nl

Tot gauw!

Gevraagd
Helpen

vrijwillige chauffeurs gezocht

AUTOMAATJE VOOR LIENDERT/ RUSTENBURG

Houd je van autorijden en geniet je van sociale contacten? Zoek je flexibel vrijwilligerswerk, naast andere bezigheden? Meld je dan aan als chauffeur!

Omschrijving

ANWB AutoMaatje Amersfoort is een vervoersservice waarbij vrijwilligers minder mobiele plaatsgenoten op verzoek vervoeren. Vrijwillige chauffeurs gebruiken daarvoor hun eigen auto.

 

Werkzaamheden

Als vrijwillige chauffeur help je plaatsgenoten uit eigen omgeving weer op weg. Zij kunnen zelf moeilijk de deur uit omdat ze minder mobiel zijn en geen redelijk alternatief hebben. Je vervoert met je eigen auto en loopt mee ter ondersteuning of voor de gezelligheid als dat gewenst is. De ritjes variëren van samen boodschappen doen, tot een bezoek aan het ziekenhuis of dokter. Gewoon naar de Hei, omdat deze zo mooi in bloei staat of naar het sociaal wijkrestaurant van Het Huis van Bartels. We zijn een gezellig netwerk van enthousiaste vrijwilligers en een grote groep leuke deelnemers die we helpen hun wereld weer te vergroten. Je inzet is afhankelijk van wanneer je kan rijden. Dit bepaal je zelf. Dat kan variëren van een aantal ritten per week tot een ritje per maand.

 

Bel ANWB AutoMaatje Amersfoort op 06-53700784 of mail automaatje.amersfoort@gmail.com om je aan te melden als vrijwilliger.

Kijk op www.automaatje-amersfoort.nl voor meer informatie.

https://www.automaatje-amersfoort.nl/waar-is-het-voor/

Gevraagd
Ontmoeten

Vrijwilligers gezocht!

Twee vrijwilligers gezocht voor stamtafel in Randenbroek/Schuilenburg

Ben jij sociaal, gezellig en vind je het leuk om ouderen een fijne avond/middag te bezorgen? Stichting Met je hart Amersfoort zoekt twee enthousiaste vrijwilligers voor de wijk Randenbroek/Schuilenburg!

De bijeenkomsten zijn eens in de circa 6 weken. Je taken: regelen etentje/lunch/koffiemoment bij lokale horeca, contact houden met de ouderen d.m.v. een praatje thuis of per telefoon en begeleiden van de bijeenkomst. Het kost je maar circa 3 uur per keer en je krijgt er een grote lach en een hechte band met de deelnemers voor terug. Klein gebaar, grote impact!

Gevraagd
Helpen

Gastheer en/of Gastvrouw

We zijn altijd op zoek naar gastvrouwen/-heren voor Dorpshuis de Neng. Want vele handen maken het werk licht.

Je bent werkzaam achter de bar en verzorgt een lekker kopje koffie en/of een drankje.

Ook help je bij cateringopdrachten en het klaarzetten van zalen of de koelkasten bijvullen.

 Wat ga je doen?

Vooral voor de weekend- en avonddiensten hebben wij nog mensen nodig.

Dit is geen wekelijks werk, naar eigen keuze word je ingezet.

Wij willen graag in contact komen met mensen die van aanpakken weten.

Gevraagde kennis en vaardigheden:

 • Zelfstandig
 • Dienstverlenend
 • Klantgericht
 • Secuur
 • Betrouwbaar
 • Sociaal
Aangeboden
Meedoen

ANWB AutoMaatje Amersfoort

Ben je zelf minder mobiel en voor jouw vervoer afhankelijk van anderen? En moet je daardoor teveel thuisblijven?

Met ANWB AutoMaatje kom je weer onder de mensen!

ANWB AutoMaatje Amersfoort is voor inwoners van de gemeente Amersfoort die minder mobiel zijn en geen redelijk vervoersalternatief hebben. Zij kunnen gebruik maken van ANWB AutoMaatje Amersfoort. ANWB AutoMaatje is een vervoerservice waarbij vrijwilligers minder mobiele plaatsgenoten op verzoek vervoeren. Vrijwillige chauffeurs gebruiken daarvoor hun eigen auto.

Jouw vervoer beperkt zich niet tot een bezoek aan ziekenhuis, dokter of fysiotherapeut. Je schakelt ANWB AutoMaatje ook gewoon in voor leuke doelen als een bezoekje afleggen, naar de kapper of gezellig winkelen. Ook een bezoek buiten de gemeente is mogelijk. Om gebruik te kunnen maken van ANWB AutoMaatje neem je contact op met ANWB AutoMaatje Amersfoort. Deelname aan ANWB AutoMaatje is tegen een onkostenvergoeding van 35 cent per kilometer en eventuele parkeerkosten.

Zo werkt ANWB AutoMaatje op hoofdlijnen

 1. Heb je vervoer nodig? Neem dan twee dagen van tevoren contact op met ANWB AutoMaatje Amersfoort.
 2. Vervolgens wordt een vrijwilliger uit de poule van chauffeurs gezocht die jou, op het door jouw gewenste moment, wil rijden.
 3. Je wordt teruggebeld als er een vrijwilliger beschikbaar is. Daarbij word je geïnformeerd over de globale hoogte van de verschuldigde onkostenvergoeding. Deze vergoeding bedraagt € 0,35 per kilometer gerekend vanaf het huis van de vrijwilliger – vermeerderd met eventuele parkeerkosten.
 4. Op het afgesproken moment meldt de vrijwilliger zich bij jou en ga je samen op stap. Bij korte ritten zal hij vaak bij jou blijven. Zit er veel tijd tussen heen- en terugrit? Dan maakt hij een afspraak wanneer hij weer klaarstaat voor de terugreis.
 5. Je betaalt de onkosten - vergoeding na de rit rechtstreeks aan de vrijwilliger.

Meedoen met ANWB AutoMaatje? Neem contact op met ANWB AutoMaatje Amersfoort en schrijf je gratis in. Bel 06 - 537 007 84 (maandag t/m donderdag van 9:00 - 12:00 uur) of mail: automaatje.amersfoort@gmail.com

Of kijk voor meer informatie www.automaatje-amersfoort.nl

Op de site kun je ook lezen hoe je je als vrijwilliger (chauffeur) kunt aanmelden.

Gevraagd
Helpen

Schrijver of fotograaf

Ben je ons al een tegengekomen? Werkgroep communicatie schrijft sinds 2018 over Nieuwland, het artikel wordt een keer per maand gepubliceerd in de Stad Amersfoort en op de website Wijzijnnieuwland

De Werkgroep communicatie zoekt versterking; mensen die het leuk vinden om te schrijven of te fotograferen over Nieuwland.

Belangrijk is dat je het leuk vindt om te schrijven/fotograferen, je 1x per maand deelneemt aan de redactievergadering en dat we met jou kunnen afspreken hoe vaak je een artikel schrijft of voor een artikel een foto maakt.  

Wij bieden jou een leuke en inspirerende club vrijwilligers (5 personen) en tevens Nieuwlanders, expertise en hulp bij het schrijven/fotograferen.

Heb je interesse of wil je meer weten, neem dan telefonisch contact op met Rob Croes, 06-15024878 of mail naar nieuwlandsnieuws@gmail.com

Aangeboden
Helpen

AutoMaatje

Als u bewoner (senioren) bent van Vathorst of Hooglanderveen en u bent voor uw vervoer afhankelijk van anderen, kunt u zich via de dienst AutoMaatje door een buurman of -vrouw laten halen of brengen. Zij rijden met hun eigen auto en brengen daarvoor € 0,30 per kilometer bij u in rekening.

U kunt de dienst gebruiken voor doktersbezoek, maar ook om naar de kapper te gaan, of voor een gezelligheidsbezoek of om bijvoorbeeld te winkelen.

Om u aan te melden en daarna om een rit aan te vragen kunt u bellen naar telefoonnummer 06-53700784 of mailen via: Automaatje.amersfoort@gmail.com

Aangeboden
Idee

Tips & Trucs organiseren buurtevenement

Hoe leuk is het om een buurtfeest te organiseren in de vorm van een activiteitenmiddag voor de buurtkinderen, een gezellige BBQ of een ander themafeest. Op deze manier kunnen buren gezellig samen komen, kennis maken of elkaar beter leren kennen.

Het organiseren van een buurtfeest is niet altijd even simpel en kost waarschijnlijk ook geld. Dit kan ervoor zorgen dat het veel werk lijkt en weerhoudt sommigen ervan om aan de organisatie te beginnen, maar toch willen we je enthousiast maken.

Hieronder een paar tips en trucs die jou op weg kunnen helpen om een buurtfeest te organiseren.

Doe het samen! Vele handen maken licht werk. Enthousiasmeer buren en vrienden en bedenk samen wat jullie kunnen doen. Het is fijn taken te kunnen verdelen en samen weet je meer dan alleen. En laten we eerlijk zijn, het is ook nog eens een stuk gezelliger ????

Vergunning nodig? Voor een straat of wijkfeest is géén vergunning nodig in Amersfoort. Een melding doen 15 dagen vooraf is voldoende en dit is gratis. Je kunt in sommige gevallen zelfs een evenementenpakket aanvragen. Daarmee kan je gratis gebruik maken van gemeentelijke materialen en voorzieningen. Handig als je bijvoorbeeld de straat af wil zetten voor een potje straatvoetbal! Let op! Dit moet wel 4 weken voor het evenement aangevraagd worden. Meer informatie:

Vergunning of melding evenement: Evenementen en festivals (amersfoort.nl)

Evenementenpakket: Evenementenpakket (amersfoort.nl)

Budget € Heb je voor jouw activiteit budget nodig? Bijvoorbeeld voor het huren van spelmateriaal of het aanpakken van een spellocatie? Ook daarvoor zijn er verschillende mogelijkheden:

Sponsoring: Sponsoring van de activiteiten door de lokale middenstand kan de kosten van jouw activiteit tijdens het buurtfeest drukken. Dit kan ook in natura. Bijvoorbeeld:

- De plaatselijke groenteboer die appels als gezond tussendoortje aanbiedt aan de kinderen.

- De lokale drukker die de promotieposters van de Buitenspeeldag drukt.

Buurtbudget: Het Buurtbudget is in het leven geroepen om de leefbaarheid in de wijken te vergroten. Inwoners kunnen zelf hun idee indienen en een budget aanvragen. Voor Vathorst en Hooglanderveen zijn verschillende budgetten beschikbaar dus dien het bij de juiste commissie in. Houdt daarbij rekening dat de aanvragen vaak maar eens per maand beoordeeld worden dus dien jouw aanvraag op tijd in. Meer informatie via:

Burtbudget Vathorst: BuurtBudget Vathorst (vathorstbuurtbudget.nl)

Buurtbudget Hooglanderveen: Buurtbudget – Belangenvereniging Hooglanderveen (bvhooglanderveen.nl)

Wordt Straatambassadeur: Straatambassadeurs zijn de oren en ogen van een straat, kijken om naar hun buren en zorgen voor wat gezelligheid. Als je je aanmeldt als straatambassadeur beschik je over een lief en leed potje waar je kosten die jij maakt voor straatactiviteiten uit kunt betalen. Bijkomend voordeel, je maakt gelijk deel uit van de Straatambassadeur community en wisselt zo ervaringen uit hoe je het in jouw straat nog leuker, gezelliger en fijner kan maken voor jou en jouw buren. Meer informatie: Straatambassadeurs (wijkconnect.com)

Aangeboden
Meedoen

Filosofie, zelfkennis en meditatie

Vanaf maandag 5 september van 19.30 tot 21.30 uur starten we weer met de cursus filosofie, zelfkennis en meditatie.

Ben je geïnteresseerd in zelfontwikkeling en wil je groeien in bewustzijn? misschien is deze cursus dan iets voor je.

Wil je meer info? kijk dan even op: www.conjahopman.nl

Gevraagd
Meedoen

Mensen met Boksen op hun Bucketlist

Wij zoeken deelnemers die op een laagdrempelige manier kennis willen maken met de bokssport. wij doen dit op een leuke, sociale manier en werken uitsluitend met sport specifiek opgeleide trainers. Wij zijn geen fitnessclub met bokszakken maar bij ons ga je voor de kunst van het Olympisch boksen. Instromen op ieder niveau. Leeftijd vanaf 12 jaar

Aangeboden
Ontmoeten

Oproep Elektrische 3-wielerclub

Oproep: Elektrische 3-wielerclub

Eens per week trekken wij er op uit met een groep 55+ers (m/v) uit Hooglanderveen en Vathorst voor een tourtocht op onze elektrische driewieler. Puur voor de gezelligheid en bij droog weer. Per dagdeel leggen we ca. 25 kilometer af en zoeken tochten uit in onze omgeving. Graag willen we onze 3 wielerclub uitbreiden tot een groep van ongeveer 6 driewielers.

Wilt u zich aansluiten of heeft u nog vragen: mail naar florenceschaap@casema.nl of bel: 033-8891006.

 

Gevraagd
Helpen

een op een begeleiders voor een kind

Lijkt het jou leuk om onze buurtkinderen een handje te helpen met het schoolwerk? We koppelen je graag een uur per week aan een kind, dat super blij is met je hulp!

Bij Entree werken meer dan 85 vrijwilligers mee aan huiswerkbegeleiding aan kinderen en taallessen aan volwassenen. Maar helaas staan er nog steeds kinderen op de wachtlijst, die goed een uur in de week een vast #huiswerkmaatje kunnen gebruiken!

Ben of ken jij iemand die ons team enthousiaste vrijwilligers wil versterken?

We horen graag van je, via mail of via een telefoontje:

ontmoetingscentrum@gmail.com 033 7520045 06 5187 1138

Entree zit op de Haydnstraat 26a in Amersfoort (Randenbroek)

Hopelijk tot ziens! Margriet, Toos en Nora

ps deze leuke foto's van ons 20 jarig jubileum zijn van fotograaf Fred Oosterhuis

Gevraagd
Helpen
Aangeboden
Idee

Maak jij Amersfoort Awesome? Win €1000!

Amersfoort is het kloppend hart van Nederland. Een ontzettend fijne stad om te wonen, werken en verblijven. Je zou kunnen zeggen: bijna perfect. Bijna, want een groep van twintig Amersfoorters denkt dat er ideeën zijn om Amersfoort nóg toffer te maken. Zij zijn nu op zoek naar die ideeën. Heb jij een awesome idee voor onze stad? Zend jouw idee in voor 20 juni via www.awesomeamersfoort.nl en win €1.000-, om jouw idee te realiseren.

Ideeën gezocht

Hangmatten verspreid door de stad? Bloemzaad om Amersfoort in bloei te zetten? Amersfoortse kunst verspreid door de wijken? Een kickstart voor een Amersfoortse wijngaard? Kaartjes om je buurman uit te nodigen voor een bakkie of blokkie om? Een wandelroute langs alle (volks)tuinen? We zijn op zoek naar ideeën die Amersfoort nog toffer maken! 

Je kunt je idee tot 20 juni inzenden via www.awesomeamersfoort.nl. Uit alle inzendingen worden op 24 juni de vijf meest awesome ideeën geselecteerd. De vijf finalisten pitchen op maandagavond 4 juli in Café Onder de Linde (Groenmarkt 9) hun idee. Twintig ‘trustees’ (mini-investeerders) leggen samen €1000,- in en selecteren diezelfde avond nog een winnaar. De winnaar kan met een coach en het geldbedrag een kickstart maken bij de realisatie van zijn of haar idee om Amersfoort Awesome te maken!

Waar zijn we naar op zoek?

De trustees zijn op zoek naar:

 • Ideeën die over Amersfoort gaan
 • Ideeën die awesome zijn
 • Ideeën die verrassend zijn
 • Ideeën die doordacht zijn

Meer over de criteria lees je op de website van Awesome Amersfoort. De uitwerkingsvorm van je idee is helemaal vrij. 

Awesome Amersfoort

Awesome Amersfoort is hét platform om Amersfoort nóg gaver te maken. Tijdens twee-maandelijkse pitch avonden worden keigoede ideeën gepresenteerd die Amersfoort Awesome maken. Een team van twintig trustees bepaalt aan het einde van de avond een winnaar. De winnaar krijgt een coach en €1.000,- contant om zijn of haar awesome idee direct uit te voeren.

Aangeboden
Ontmoeten

Organiseren van spelletjes middagen !

Organiseren van spelletjes middagen !

We willen voor de mensen spelletjes middagen organiseren, te denken valt aan Monoploly, kaartspelletjes of sjoelen of iets anders. Alleen is hier behoefte aan en wil iemand dat.

Als u dit nou leuk lijkt vul dan de korte enqette via: https://nl.surveymonkey.com/r/255VCN8 zodat ik kan zien of hier animo voor is. Dank u vast.

Aangeboden
Meedoen

Ondersteuning door Humanitas Eemland

Hieronder vind je een overzicht van onze activiteiten.

Voor meer informatie kun je of contact opnemen met de coördinator of van ma t/m do 09:30 - 12:30 met het bureau (030 479 0840)

Aanmeldingen kan soms via een digitaal aanmeldformulier of via de coördinator. Mocht dit niet lukken dan kunnen we ook samen met jou het formulier invullen.

Voor een overzicht van activiteiten zie onze agenda

Aanbod Humanitas Eemland

Begeleide omgangsregeling (BOR)

BOR scheidingsbuddys

Home-Start

Steun bij verlies

Taalmaatjes

Thuisadministratie

Vriendschappelijk Huisbezoek

Maatjes op Maat

Gevraagd
Helpen

vrijwilliger bij Humanitas Eemland

Kom jij ons team versterken?

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die Humanitas Eemland willen versterken. Als vrijwilliger kun je aan de slag als in de uitvoering, coördinatie of in het bestuur. Daarnaast is er ook ruimte om kortdurend ondersteuning te bieden bij het organiseren van een event of activiteit overstijgende taken op het bureau.

Oriënteren als vrijwilliger

Wat voor type vrijwilliger ben jij? (Test)

Meer informatie over vrijwilligerswerk bij Humanitas Eemland

Vacatures

Aanmeldingsformulier

Aangeboden
Meedoen

Kom gewoon zingen, het kan weer.

Kom zingen bij het Nieuwlandkoor. We zingen in een hele grote zaal die goed geventileerd is.

Aangeboden
Meedoen

Zelfoogst-Abonnement

Kom jij onze heerlijke verse groenten en kruiden oogsten? Verser kan het niet: je oogst direct van het land.

Wij werken samen met onze tuinder, deelnemers en vrijwilligers aan een prachtige Tuinderij aan de rand van Vathorst. Hier bieden wij graag de mogelijkheid om mee te delen in de heerlijke oogst.

Schrijf jij je in voor het zelfoogst-abonnement? Het seizoen begint al in juni!

Gevraagd
Helpen

Vrijwillige chauffeur gezocht!

Hou je van autorijden en wil je ook meteen een zeer waardevolle bijdrage leveren aan het dagelijks leven van onze deelnemers?

Tijdens het rijden van onze deelnemers heb je vaak de mooiste gesprekken die je nog lang bij zullen blijven.

Als chauffeur haal je 's ochtends de mensen op en/ of breng je ze 's middags naar huis. Je rijdt per keer ongeveer een uur in een busje van Land in Zicht door ons mooie Amersfoort en omgeving. Uiteraard staat de koffie of thee voor je klaar en krijg je er een boel dankbaarheid en gezelligheid voor terug.

Zo maak jij het mogelijk dat zij op Land in Zicht keer op keer weer een mooie dag kunnen hebben. Hier werken zij in de houtwerkplaats, zelfoogst-tuin, rondom de huiskamer of op hoveniersklus. Iedere deelnemer krijgt passende begeleiding en uitdaging.

Kom jij ons helpen?

Mail naar info@landinzicht.net of bel ons op 06-36410874

Neem ook gerust contact op als je eerst nog vragen hebt!

Gevraagd
Helpen

Tuinderij zoekt vrijwilliger

Tuinderij Land in Zicht is een prachtige zelfoogst-tuin in opstart aan de rand van Amersfoort Vathorst.

Wij ontwikkelen gezamenlijk een fijne plek om te zaaien en te oogsten. Vind je het leuk om mee te werken in de frisse buitenlucht? Samen met de tuinder en deelnemers is er genoeg te doen: zaaien, planten, onkruid wieden, snoeien, tomaten dieven en komkommers indraaien. Je hoeft geen ervaring te hebben met tuinieren; de groene vingers kweek je vanzelf!

Kom jij ons helpen?

Mail naar info@landinzicht.net of bel ons op 06-36410874

Neem ook gerust contact op als je eerst nog vragen hebt!

Aangeboden
Helpen

Vrijwilligersprojecten gezocht 27 sept

Op 27 september as. viert de KPOA, de stichting voor Katholiek Primair Onderwijs Amersfoort e.o. hun 25 jarig bestaan en dat willen zij o.a. vieren middels een ‘KPOA doet en viert’ vrijwilligersdag  à la ‘NL Doet’. 

Met hun ruim 600 medewerkers willen zij deze dag SAMEN vieren en een bredere bijdrage leveren in de maatschappij. De leerkrachten, schoolleiders en andere medewerkers van KPOA kunnen hun tijd, kennis, expertise, talent én hart voor de samenleving met elkaar inzetten op deze dag.

Dit kan zijn, aan een al bestaand programma of een nog nader door u in te vullen programma. Het aanbod kan uiteindelijk heel divers zijn. Dit kan voor groepjes van 5 tot 15 personen of meer. 

Heeft uw organisatie handjes nodig? Laat het ons weten. U kunt contact met ons opnemen via Els Molengraaf, els@els4organising.nl of 06- 222 85 442. 

 Helpen maakt tenslotte gelukkig.

Prijs

Gratis
Gevraagd
Meedoen

De Zonnebloem zoekt Vrijwilligers

https://zonnebloem-eemland.nl/vacatures/

Aangeboden
Meedoen

Kleurrijk Wandelen

Iedere dinsdag, donderdag en vrijdag ochtend vanaf 11.00 uur 0,15 min./ 0,30 min of 0,60 minuten wandelen vanuit wijkcentrum Klokhuis.

Gevraagd
Ontmoeten

Word vrijwilliger bij een stamtafel!

Als vaste vrijwilliger bij een stamtafel van Met je hart Amersfoort leg je gemakkelijk contact. Een stamtafel bestaat uit een vaste groep van 6-8 ouderen uit dezelfde buurt die elkaar elke maand ontmoet. Hierbij zijn steeds twee vrijwilligers aanwezig.

Wat ga je precies doen? 

 • Eens per circa 6 weken organiseer je een ontmoeting op een warme, gezellige locatie in Amersfoort. Daarbij begeleid je ouderen naar hun tafel, schuif je zelf ook aan en neem je op basis van gelijkwaardigheid deel aan waardevolle gesprekken.
 • Je organiseert het vervoer van de ouderen van hun huis naar de ontmoetingsplek en weer terug.

Je wordt met raad en/of daad ondersteund door de coördinator van de stichting Met je hart Amersfoort.

Klein gebaar, grote impact! 

De ouderen kunnen door allerlei omstandigheden moeilijk de deur uit en kijken daarom elke keer ontzettend uit naar deze gezellige ontmoetingen. Dankzij jou zijn zij zich meer onderdeel van de maatschappij. Het is ongelooflijk leuk om deze blijdschap te zien! En het kost je maar een paar uurtjes per maand.

Aangeboden
Meedoen

Nieuwe Ukelele Club voor volwassenen

Ukelele leren Spelen?

Vanaf 8 september om 19.00 uur begint er in Nieuwland een nieuwe cursus voor volwassenen. 7 groepslessen van 45 mimuten. Leer jouw eerste akkoorden en ritmes op bekende liedjes. Les van een professionele instructeur. Ga naar onze website voor alle details en inschrijven

Prijs

€69,58
Aangeboden
Ontmoeten

Voordelen Kangoo Jumps

 • Zorgt voor 80% minder belasting op je gewrichten;
 • Verhoogt de vetverbranding;
 • Ze zijn veilig, stabiel en door iedereen te gebruiken;
 • Vanaf 4 jaar tot 90+ jaar , van lichtgewicht tot zwaargewicht (150 kilo);
 • Snelle revalidatie na een blessure of operatie;
 • Je verbruikt 2x zoveel calorieën dan andere sporten;
 • Spieren worden steviger en sterker door het rebound effect en de botdichtheid groter;
 • Verhoogt het uithoudingsvermogen(cardio workout) en geeft meer energie;
 • Bevordert de nachtrust en verlaagt je stressniveau (anti-depressie);
 • Vertraagt het verouderingsproces;
 • Zowel buiten als binnen te gebruiken waar je ook kunt bewegen op gympen.
 • Onder alle weersomstandigheden te gebruiken behalve bij ijzel;
 • Gemakkelijk mee te nemen in een tas of met een schouderband;
 • Bewegen op Kangoo Jumps is erg leuk en geeft direct endorphines (gelukshormoon) af waardoor je steeds weer opnieuw er op wilt staan/les wilt volgen.

Prijs

€5,00
Zoom