Prikbord van Amersfoort

Help elkaar met tijd of talent

Lege flessenactie
Nieuwland
Een fles niet de moeite van het terugbrengen waard?Vergis je niet! Het statiegeld dat je in de winkels van COOP doneert aan een goed doel, verdubbelen zij het bedrag. Met een kleine bijdrage kan je voor je omgeving dus veel betekenen.De statiegeldactie voor Beytna bij de COOP in de Hellestraat (Amersfoort) is op 1 april van start gegaan! Steun ons zodat wij weer leuke activiteiten en uitstapjes voor de ouderen kunnen organiseren als we weer het "normale" leven mogen oppakk Lees meer...
Soep To Go Champignonsoep
Nieuwland
Soep To GoDeze week gaat onze oud stagiaire Xena en haar studiebegeleidster Martina een heerlijke champignonsoep maken.Geen zin om te koken? Bestel dan deze heerlijke soep?Bestellen kan tot donderdag 15.00u.Email: koken@beytna.nlTelefonisch: 06-58917625Kosten per 250ml: € 2.50, betaling graag contant.Ophalen op vrijdag tussen 12.00u en 16.00u.
Gratis pedicure behandeling?
Amersfoort
Voor mijn opleiding tot pedicure zoek ik mensen/ modellen die ik op onderstaande data een gratis pedicurebehandeling aan kan bieden. De opleiding vind plaats in Amersfoort, (dus voor u lekker dichtbij) in het bijzijn van een ervaren pedicuredocent. U gaat naar huis met mooi verzorgde voeten en ik heb wat meer ervaring opgedaan voor mijn opleiding!Als u in uw agenda wilt kijken of u beschikbaar bent op 1 van de volgende data:woensdag 14 april om 10:00 uurdinsdag 20 Lees meer...
Bordje Vrijheid
Amersfoort
In een jaar waar vrijheid een nieuwe betekenis kreeg, vieren we op 5 mei 2021 vrijheid van het verleden en heden. Voldoende voer voor een goed gesprek en een mooie maaltijd! Met Bordje Vrijheid prikken we sociale bubbels door en regelen we de ingrediënten voor een barmhartige dag. Ook met de beperkingen waarmee we te maken hebben, blijft er genoeg ruimte om er te zijn voor een ander, brood te breken en vrijheidsverhalen te delen. Dat laten we op 5 mei 2021 zien door met vele Amersfoo Lees meer...
ondersteun een gezin
Amersfoort
Heb jij 3 uur in de week en vind je het leuk om een gezin te ondersteunen. Meld je dan aan voor onze gratis training. Zie agenda.
Zaal tbv mindfulnesstraining kinderen
Hoogland - Kattenbroek
Voor het geven van de training "Mindfulness & Creatieve Expressie" voor kinderen in de basisschoolleeftijd zijn wij op zoek naar een betaalbare ruimte in Hoogland e/o Amersfoort. In de ruimte moeten zowel mindfulness-oefeningen gedaan kunnen worden (zitten/liggen op de grond) als creatieve expressie aan tafels en stoelen.
App: Wij Zijn Nieuwland Nieuws &
Nieuwland
Wil je je mede wijkbewoners en de actieve organisaties online ontmoeten? Dat kan via de Digitale inloop van Nieuwland! Ontmoet wijkbewoners en de verschillende organisaties via de digitale ontmoetingsruimte en start een gesprek. Er is tevens oo
Gratis proefsessie Mindfulness
Stedelijk
Na de lockdown aan de slag met mindfulness? Minder drukte in je hoofd, minder (pieker)gedachten, minder angsten en minder lichamelijke klachten ervaren door mindfulness? Is dat iets voor jou? Kom dan naar een gratis proefsessie op 29 maart 2021!
Wordt een buddy
Stedelijk
Wil jij graag andere slachtoffers van psychisch/lichamelijk (huiselijk) geweld helpen? Denk je voldoende in je mars te hebben om je eigen ervaring in te zetten voor andere? Meld je dan aan als vrijwillige buddy bij Lady’s Linked!
gehoorapparaat
Nieuwland
Gehoorapparaat gevonden op de stoep bij De Herberg. Hij is klein, bruin/creme.
Buddy aanvragen
Stedelijk
Zit je in een huwelijk met narcistische mishandeling (psychisch en fysiek geweld) en heb je hulp nodig om eruit te komen of ben jij net uit een huwelijk met narcistische mishandeling gestapt en zoek je rust, maar houdt je omgeving daar geen rekening mee?
Voice Linked - Luisterend oor
Stedelijk
Voice Linked, voor een luisterend oor bij huiselijk/psychisch geweld.