Entree zoekt docenten Nederlandse les

Gevraagd
Meedoen
Helpen
Ontmoeten
Bij Entree geven vrijwilligers taalles aan kleine groepen vrouwen, en individueel aan vrouwen en steeds meer mannen. Je mag je eigen lessen samenstellen, dit kan in overleg. De lessen voor wie wij leerkrachten zoeken, zijn op maandag of dinsdag van 9.30 t

Entree zoekt nieuwe docenten voor Nederlandse taalles.

(ook invaldocenten van harte welkom)

Entree is een buurthuis, waar vrijwilligers o.a. taalles geven aan mensen met een migratieachtergrond. de lessen zijn individueel of in kleine groepjes.

Een van onze vaste docenten is weggegaan, dus kunnen wij goed extra leerkrachten gebruiken. Wij willen graag verder met onze Nederlandse les (spreken, lezen, schrijven). Komt u ons helpen?

Dan kunnen wij ons steeds beter verstaanbaar maken. En ook willen wij graag nog beter begrijpen hoe de Nederlandse samenleving werkt.

Bij Entree geven vrijwilligers taalles aan kleine groepen vrouwen, en individueel aan vrouwen en steeds meer mannen. Je mag je eigen lessen samenstellen, dit kan in overleg. De lessen voor wie wij leerkrachten zoeken, zijn op maandag of dinsdag van 9.30 tot 11.30.

Onze groepslessen taal bij Entree mogen tijdens de lockdown doorgaan, omdat bij Entree mensen komen uit een kwetsbare doelgroep.

De lessen zijn in Ontmoetingscentrum Entree, een klein gezellig ontmoetingscentrum in de wijk Randenbroek. Entree biedt mogelijkheden aan vrouwen, mannen en kinderen om zich te kunnen ontwikkelen zodat ze nog beter kunnen participeren in de Nederlandse samenleving.

Gevraagde kennis en vaardigheden:

  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.
  • Liefst ervaring met lesgeven. (voor individuele taalles is ervaring minder belangrijk, dan kunnen we je inwerken)
  • Goed kunnen uitleggen.
  • Geduld en aandacht voor de vrouwen.
  • Affiniteit met allochtone vrouwen.
  • Ruime algemene ontwikkeling.

 

Wanneer?

maandagochtend of

dinsdagochtend.

 (individuele lessen meest in de ochtenden en avonden)

Wie

Volwassenen
Senioren

Meer informatie

Contact

Neem contact op met Margriet :

Margriet Van der Heijden
Contactpersoon
-14