Buddy's gezocht voor nieuwkomers!

Amersfoort
Gevraagd
Ontmoeten
Helpen
Meedoen
Houd jij ervan om verbinding te maken met andere mensen? Verdiep jij je graag in verschillende culturen en houd je daarnaast van samen plezier maken? Dan wil jij misschien wel buddy worden van een nieuwkomer met een vluchtelingenachtergrond in Amersfoort!

Jaaa! 21 mei start de vierde ronde van Buddy to Buddy Amersfoort! Houd jij ervan om verbinding te maken met andere mensen? Verdiep jij je graag in verschillende culturen en houd je daarnaast van samen plezier maken? Dan wil jij misschien wel buddy worden van een nieuwkomer met een vluchtelingenachtergrond in Amersfoort! We hebben nog een aantal plekjes vrij!

Kom aanstaande maandagavond 25 april naar de informatieavond. Dan leggen we het buddy traject aan je uit en er is volop ruimte om vragen te stellen.

Meld je aan! https://forms.gle/tKdbpqrHzxTb8A2e8

Waar moet je zijn? 25 april 2022. Coffee Corazon - Krommestraat 18, 3811 CC Amersfoort. Inloop vanaf 19:15 uur. Om 19:30 stipt starten we de avond.

meer info? amersfoort@buddytobuddy.nl

NIEUW! Buddy to Buddy YOUNG!

Vanaf dit jaar krijgen jongeren tussen de 14 en 27 de kans om - gecombineerd met het reguliere buddyschap - ook een MDT-traject (Maatschappelijke diensttijd) bij ons te doorlopen en een certificaat te behalen. Val jij in die leeftijdscategorie of heb jij nog een neefje/nichtje, vriend/vriendin of buurjongen/meisje in die leeftijdscategorie? Doe mee! Zegt het voort!

Wie

Jongeren
Volwassenen

Prijs

Gratis

Contact

Julia Konijnenbelt
Contactpersoon

Neem contact op met Julia:

-11