Adventkerk Regenboogzaal

Ontmoeting
Galerie
Onderwijs
Sport
Yoga
Ontmoeting
Werkplaats
Werken
Evenement
Horeca
Dans
Vergaderen

Tarief is per dagdeel (5 uur) vanaf €195,-.

Contact via verhuur@adventkerk.nl

De Zalen van het Adventcentrum zijn van verschillende grootte variërend van 25 tot 350 m2, voor 15 tot 450 personen, allemaal licht en fris van kleur en bescheiden ingericht.

In de grote of Regenboogzaal is een uitgiftepunt vanuit de keuken voor consumpties, hapjes en lunches, eventueel in overleg aan te passen naar uw eigen voorkeur. De Regenboogzaal is geschikt voor maximaal 120 personen (eventueel te vergroten met een schuifwand tot 150 personen). Een goede toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers, ruime garderobe, goede sanitaire voorzieningen (incl. mindervalidentoilet) en WiFi in het hele gebouw zijn aanwezig. Vanuit de Regenboogzaal zijn de iets hoger gelegen kleinere zalen bereikbaar.

Naast onze eigen activiteiten, huisvesten wij een aantal partijen op zowel vaste als wisselende momenten in de week. Daarnaast is nog voldoende ruimte om onze faciliteiten te verhuren voor bijvoorbeeld vergaderingen, wijkbijeenkomsten, trainingen, familiefeestjes, recepties, trouwerijen, concerten, symposia enzovoort. Faciliteiten zoals beamers, geluidsinstallaties en/of piano kunnen in overleg tegen een vergoeding gebruikt worden.

Voorzieningen

Audio
Beamer
Garderobe
EHBO kit
Keuken
Meubilair
Rolstoelvriendelijk
Ventilatie
Wachtruimte
Wifi

Oppervlakte m2

100 - 150 m2

Prijs per uur

€100,00

Waar

Ringweg Kruiskamp 74
Amersfoort

Over ons


Adventkerk

Contact

Heb je een vraag?
Stuur ons een bericht via het onderstaande contactformulier:

Kerkrentmeester Adventkerk
-1